Lucz Melinda számára örökre emlékezetes marad a Monostori Erődben rendezett fitneszverseny, a párja ugyanis a színpadon kérte meg a kezét.

 

"A Győri Tropical Fit Studio és a Komáromi Barát Gym versenyét rendezték a Monostori Erődben. Ez a viadal különösen kedves volt számomra, hiszen a Tropical versenyzője vagyok. Sajnos, most lecsúsztam a dobogóról, és csak a 4. helyezést értem el, de az előtte megrendezett Ausztria Kupán elért első helyezésem, de még inkább a Tropical 'különdíja' - a leánykérés - kárpótolt mindenért" - mondta a Fitness-blognak Lucz Melinda.

"Teljes mértékben meglepetés volt az egész. Egyáltalán nem számítottam rá, hiszen még csak tavaly augusztus óta ismerjük egymást. Sokszor beszélgettünk a közös jövőnkről, és az eljegyzés is szóba került már, de nem gondoltam, hogy még idén megkéri a kezemet az én kedves párom. Nagyon ügyesen titokban tartott mindent, és profin megszervezte az egészet. Már csak utólag visszagondolva láttam az apró jeleket, amelyekből sejthettem volna, hogy készül valamire. Mindenesetre nagyon bátor volt, hiszen ilyenkor a fitneszversenyzők hangulata nagyon ingadozó a diéta és a vízmegvonás miatt, de ebből is látszik, biztos volt benne, hogy nagyon szeretem, és igent fogok mondani. Elképzelni sem tudtam volna ennél szebb helyszínt és időpontot, hihetetlenül boldog vagyok! Enyém az igazi fődíj" - mosolyodott el a fitneszversenyző.