Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A fitneszvilágbajnok tippjei

Csörgő Adrienn nem csak ír és beszél róla, de meg is mutatja azokat a gyakorlatokat, amelyeket érdemes követni azoknak, akik akár otthon is szeretnek edzeni.

Nem felejtettem el, hogy megígértem a köredzés videókat, itt az első. Ha van otthon egyenes rudatok és francia rudatok, akkor simán végezhető akár otthon is.

Négy kör, 15-20 ismétlés, körönként egy perc pihi. Súlyokat ne kérdezzétek, hogy mekkora legyen, mert edzettségi szinttől függ.

Köredzés 2. 

A hátat kombináltam a láb (fenékkel), sorry, de lábmániám van, ezért nincs edzés, hogy ne rakjak be láb-fenék gyakit.
• 7 gyakorlat
• 15 ismétlés
• 4 kör
• Körönként pihi 1 perc

fitnesz Csörgő Adrienn
Fotó: Kökényesdi Zoltán

0 Tovább

Ezt gondolja az életről a fitneszbajnok

Tóth Jennifer, a WBPF junior Európa-bajnok fitneszese a Facebookon az életfelfogásáról írt egy rövid posztot. 

"Mert az életre születtem, élni akarok, azt szeretném csinálni, amit én akarok, úgy szeretnék élni, ahogyan én akarok, megtapasztalni a
sajátomon, mert én ezt akarom..."

fitnesz Tóth Jennifer

0 Tovább

Így lesz erős a hasizmod!

Gazdag Adrienn megmutatta a követőinek a Facebookon, hogy melyik a kedvenc hasizom-erősítő gyakorlata.

fitnesz Gazdag Adrienn

Sokan kértétek, hogy tegyek fel hasizom-erősítő gyakorlatokat! Íme, az én kedvencem, és számomra ez tűnik a leghatásosabbnak.
- kombinált a mozgás iránya és intervalluma is
- megdolgoztatja az egyenes, a külső, belső ferde- és a harántizmokat, illetve a hátsú hasfal legerősebb izmát, a négyszögű ágyékizmot is.

Otthon is simán megoldható, nem kell hozzá más, csak egy szék, vagy az ágyad szélére leülsz. Az ismétlésszám legyen 12-15, és ezt öt szériában.

Csajok, székeket elő, és próbáljátok ki, úgyis a kedvencetek lesz!
 

0 Tovább

Megdöntötte rekordját a fitneszvilágbajnok

Amikor Csörgő Adrienn legutóbb futotta le a szigetkört (5330 méter), akkor az 32 percig tartott, ám most megdöntötte a saját csúcsát.

"Juhuuu, ma rekordot döntöttem. Utoljára nyáron futottam a Szigeten, akkor 32 perc volt egy kör. Most 28:41 alatt nyomtam le. És meg sem kottyant, nagyon bírtam. Mondjuk folyamatosan versenyeztem mindenkivel, mindig kinéztem előttem a soron következő futót és azt 'játszottam', hogy le kell előznöm mindenáron. De aztán rájöttem, hogy mások is játszanak ilyet, mert voltak, akik engem előztek meg, igaz, nem sokan. Nemhiába járok Ferenc Mesteremhez edzeni" - írta a Facebookon.

0 Tovább

A fogyás élvezet, az edzés élmény

Nagy Bettina szerint még most sem késő elkezdeni készülni a nyári strandszezonra. 

fitnesz Nagy Bettina

"Ha elkezded véghez vinni a terveidet, akkor meg fogod látni, hogy villámgyorsan olyan önbizalmad lesz, amilyenről még csak nem is álmondtál. A fogyás élvezetté, az edzés pedig élménnyé válik! Válj átlagosból - szenzációssá, és azzá a nővé, aki eléri, amit akar. Még 8 hét az Eb-ig, kezdjétek el most ti is az edzéseket, és tartsatok velem, mert még most sem késő!"

fitnesz Nagy Bettina

 

fitnesz Nagy Bettina

4 Tovább

Reblog