Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Súlyzókkal a kerek popsiért

Németh Dorottya, a WBPF világbajnoknője szerint a nőknek nem szabad félniük a súlyzós edzéstől, sőt tudniuk kell, hogy a kívánt hatás eléréséhez nem elég a kardio edzés.

Németh Dorottya

"Sokan a mai napig féltek a súlyzos edzésektől, miközben nem nagyon találkoztam még olyan emberrel, aki vékony, de puha és plötyi testet szeretne.

Ha feszes, tónusos test a cél, kerek popsival, formás lábakkal, szép karokkal, akkor ahhoz nem elég a kardio edzés és pici hasazás...

Hetente 3x súlyzós edzést kell végezni hozzá, és nem 1-2 kg-os súlyzókkal, hanem olyan súlyokkal, amivel a 10-12. ismétlésnél már szétég az izom.

Németh Dorottya

Nem kell attól tartanatok, hogy nagyon izmosak lesztek... Sajnos ez nem megy olyan könnyen!:) És azt is tudnotok kell, hogy amikor elkezdtek súlyzos edzést csinálni, az első pár hétben az izmaitok "bedurrannak", bevizesedik a test, ezért van az, hogy az a farmer, ami eddig kényelmes volt, most feszül rajtatok. Ez nem azt jelenti, hogy ti gyorsabban izmosodtok, mint más... Túl kell lendülni az első pár héten, figyelni az étkezésre, ami ugye 70%-ban határozza meg a testünkben végbemenő folyamatokat. 

Németh Dorottya

Ahogy hozzászokik a szervezet az új terheléshez, el fogja engedni ezt a vizet, és máris újra kényelmes lesz az a farmer, sőt, már jobban is fog állni, mint azelőtt!:) Kerek popsit csak nagy súlyokkal tudunk elérni, szóval irány az edzőterem, és ne adjátok fel az első 2-3 hétben, mert pont utána fog beindulni a változás!" - írja a Facebookon a MyBody Personal Training System edzőterem vezetője, Németh Dorottya.

 

Németh Dorottya

1 Tovább

Sztriptíz tánccal húzta a nézőket fitneszbajnoknőnk

Toldi Zsuzsanna nem akármilyen tánccal rukkolt elő a Paris Expón, a színpadon szexi mozdulatokkal vette le a topját, aztán bikiniben folytatta a bemutatót.

0 Tovább

Ezt tedd, ha mélyponton vagy

Üzenet a készülő versenyzőknek!!!➡ "Minden sportban két fajta ember van, az egyik valami felé, a másik pedig valami elől fut. Mint az életben, itt is vannak csúcsok és mélypontok, én gyűlölöm a mélypontokat, de ezek azok, amik a jó dolgokat értékessé teszik. És amikor mélyponton vagy, akkor kell erősnek és pozitívnak maradnod" - írja a Facebookon Silye Bettina, a WBPF világbajnoknője.

fitnesz

0 Tovább

Szép eredményekre várva

Kazári Mónika tavaly megnyerte a WBPF fitnesz-Eb-jét, majd a bangkoki vb-n negyedik lett. Remek egy éven van tehát túl, amelynek a kiemelkedő pillanataiból készített egy összeállítást.

fitnesz Kazári Mónika

0 Tovább

Nagy tervek előtt a háromszoros világbajnok

"Amit az elme el tud képzelni, s hinni tud benne, azt meg is tudja valósítani!" - idézte Napoleon Hillt a Facebookon Nagy Bettina, majd rátért a saját helyzetére.

Nagy Bettina

"Én már elképzeltem, hiszek magamban: a megérzéseimben, hogy jól döntök és hogy véghez tudom vinni a legvégsőkig, és biztos vagyok benne, hogy bármilyen nehéz is lesz, és göröngyökkel és hullámokkal teli ez az utazás - megcsinálom, mert meg akarom csinálni! Akik pedig végig mellettem vannak és lesznek - külön köszönet Nekik ❤ Legyen csodás hétvégétek."

Nagy Bettina

Nagy Bettina

Nagy Bettina

Nagy Bettina

0 Tovább

Reblog