Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Éhgyomros kardio hetente hétszer

Frits Patrícia IFBB Pro-versenyző előbb egy igencsak látványos fotóval kívánt kellemes hétvégét követőinek, 

majd arról írt, hogy hetente hány alkalommal él a reggeli kardio nyújtotta előnyökkel. 

"Nagyon szeretem, mert felébredek tőle, jobb lesz az egész napi hangulatom, energikusabb vagyok, és közben át tudom gondolni a napom.
Heti 6-7 alkalommal megyek éhgyomros kardiózni. 30-50 perc intervall vagy hegymenetben séta."

0 Tovább

Fürdőszobában fotózták Frits Patríciát

Frits Patríciáról lehengerlő fotósorozatot készített Végh Zoltán. A magyar szépség negyedik lett a Fitparádé Pro Bikini-versenyén, most pedig a romániai GP-viadalra készül.

Frits Patrícia fitnesz Fitparádé

Frits Patrícia fitnesz Fitparádé

Frits Patrícia fitnesz Fitparádé

Frits Patrícia fitnesz Fitparádé

0 Tovább

Így álmodozz, bízz, cselekedj!

Frits Patrícia, a Fitparádé IFBB PRO-versenyének a negyedik helyezettje elárulta, milyen gondolatokkal éli le az életét.

"Gondolkodj pozitívan, építően!
Álmodozz korlátok nélkül!
Bízz magadban!
Cselekedj a szíved szerint!
Viselkedj emberi módon!
Élj úgy, hogy szép emlékeid legyenek!
És aludj el minden nap mosollyal az arcodon!" - olvasható a sportolónő Facebook-oldalán. Az idézethez egy remek fotót is csatolt Frits Patrícia.


 

0 Tovább

Nosztalgiázott a szexi fitmodell

Exkluzív képeket kaptunk Frits Patríciától, aki a hétvégi Fitparade Ifbb Pro Grand Prixen profi bikini versenyen profiként debütált, s rögtön a 4. helyen végzett.

Frits Patrícia fitnesz

Elmondható, hogy a sporttörténelmi eseményen meglepetést okoztak a magyar lányok a külföldi bíróknak. Hiszen a profi bikinisek között hat magyar szépség indult: Majlinger Nóra, Stibi Helga, Hupczik Vivien, Frits Patrícia, és a Fitparade Pro kártya nyertese, Oczella Eszter.

Frits Patrícia fitnesz

Patrícia a verseny után Végh Zoltán kamerája előtt pózolt, s ezzel a szexi FitDress-szel nosztalgiázott, hiszen 2 éve ebben a bevonuló ruhában mutatták be a versenyzők a koreográfiát.

Frits Patrícia fitnesz

Ebben a ruhában nyerte 2 éve Pati a Fitmodel World abszolút bajnoki címet, és azóta az álmait éli meg. Ez volt a fotózás apropója.
 

0 Tovább

Közeleg a Fitparádé

Frits Patrícia IFBB Pro már nagyon izgatott az idei Fitparádé miatt.

"Ahogy minden évben, idén is extra színvonalas versenyre számíthatunk, brutál jó versenyzőkkel. Nagyon kíváncsi leszek és boldog vagyok, hogy újra azon a színpadon állhatok, méghozzá Pro mezőnyben."

Fitparádé fitnesz Frits Patrícia

"Október 12-13.! Gyertek sokan! Óriási show lesz, hiszen idén 15 év után újra IFBB PRO-verseny itthon, Bodybuilding és Bikini kategóriákkal."

0 Tovább

Reblog