Mi lehet az univerzum terve velünk?

Frits Patrícia egy igazán forró képet töltött fel magáról a Facebookra, a hozzáírt idézetben pedig az élet és a véletlenek kapcsolatáról ír.

"Az élet nagy pillanatait nem feltétlen megcselekedjük. Van, hogy egyszerűen csak megtörténnek. Nem azt mondom, hogy nem irányíthatjuk a saját életünket... Kezünkben az irányítás. Legyen is! De ne feledjük, hogy bármikor megeshet, hogy kilépünk otthonról, és az egész életünk megváltozik. Az univerzumnak terve van velünk. De ez a terv folyton változik. Egy pillangó megrebbenti a szárnyát és elered az eső. Ijesztő lehet, de csodálatos is. Folyamatosan dolgoznak a gépezet fogaskerekei, hogy te végül pontosan akkor, pontosan ott legyél, ahol lenned kell. Jó helyen, jó időben."

0 Tovább

Jöhetnek a sütik!

Frits Patrícia készen áll a karácsonyra, ahogyan a Fitparádé kategóriagyőztes sportolónője a Facebookon írja: "Pár hét, és jöhetnek a sütik, és minden finomság, ami karácsonykor lenni szokott."

Frits Patrícia fitnesz

0 Tovább

Közeleg a fitnesz-Eb

Frits Patrícia nagyon készül a WBPF tenerifei Európa-bajnokságára.

fitnesz

"Nagyon pörögnek a hetek, és alig várom, hogy újra a WBPF színpadán állja. Egyelőre nem látszik rajtam, mennyire boldog vagyok. Elég feszített a tempó az utolsó hetekben, de ahogy repülőre szállunk, ez elmúlik, és megnyugszom" - írta a Facebookon a sportolónő, aki két éve Bredában aranyérmes lett a 170 centi felettiek Model Physique-kategóriájában.

Az Eb-t május 26-28. között rendezik.

0 Tovább

Így lesz kockás a hasad!

Frits Patrícia, a WBPF Európa-bajnoknője a kockahas titkairól mesélt.

"Néhány gondolat az örök kérdésre: mikor/hogyan lesz kockás hasizom? Remélem, már te is tisztában vagy vele, hogy nem a zsírpárnák ellen hasazunk. Egyetlen speciális gyakorlat van, a diéta.

Frits Patrícia fitnesz

A hasizom egy makacs izom. Persze fontos, hogy edzzünk rá, hiszen így lesz kidolgozottabb, látványosabb.

A hasedzést a vendégeimnek az edzések elejére teszem, így véletlenül sem lesz elhanyagolva. Ismétlésszámok terén ne szállj el, nem kellenek 50-100-as ismétlések. Bőven elég, ha figyelsz a szabályos kivitelezésre, és változatos feladatokkal, terheléssel dolgozol.

Frits Patrícia fitnesz

Nem kell, hogy külön célod legyen a kockashas, mert ha jó az étrended és megfelelő az edzésed, jön magától. A kockahas egy mellékhatás, egy jel, ami az életmódodat prezentálja."

Frits Patrícia fitnesz

3 Tovább

Egészséges palacsinta

EFrits Patrícia mutat egy olyan palacsintareceptet, amelyet bárki, bármikor elfogyaszthat.

"Gondolom, mindenki imádja a palacsintát? Ezt főleg szeretni fogjátok, mert teljesen egészséges.

Hozzávalók:
- zab
- fehérje por (én vaníliásat használtam)
- tojás fehérje
- víz

Tölteléknek túrót kevertem össze light barack lekvárral. Isteni finom, próbáljátok ki!" - írta a Facebookon a WBPF (Model Physique kategória) Eb-aranyérmese.

0 Tovább

Reblog