Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Találkozás Béres Alexandrával

Frits Patrícia IFBB Pro-versenyző nagy öröme, hogy újra találkozott Béres Alexandrával.

Kilencévesen, 2000-ben az ő egyesületében kezdte a fitneszt, tíz éven keresztül ott versenyzett, és mint Patrícia elmondta: "Imádtam azt az időszakot, és megtiszteltetés volt számomra, hogy éveken át Szandival járhattam fellépésekre. A mai napig emlékszem a közös gyakinkra.Jó volt újra találkozni."

0 Tovább

Csak természetesen

Csak természetes fényeket használtak Frits Patrícia IFBB Pro-versenyző fotózásakor, a végeredmény önmagáért beszél.

Frits Patrícia fitnesz

Fotó: Dunavolgyi Photography

0 Tovább

Patrícia soha nem adja fel az álmát!

Frits Patrícia a Fitparádé-győzelme után nyolc versenyt nyert meg. Legutóbb ezüstöt szerzett az Amateur Mr Olympia bikiniversenyen, célja az IFBB Pro kártya megszerzése. Az október 13-14-i Fitparádé háziasszonyaként és a kampány arcaként találkozhattok vele legközelebb.

3 Tovább

Így érheted el az álmaidat!

Frits Patrícia szerint, ha odafigyelünk arra, hogy senki ne húzzon vissza minket, és csak a saját utunkra koncentrálunk, akkor elérhetjük az álmainkat.  

Dunavolgyi.com Photography 

Frits Patrícia fitnesz

0 Tovább

Otthon is kapjuk fel a magassarkút!

Frits Patrícia, ha úgy adódik, rögtön felkapja magára a magassarkút, hiszen amondó: a pózolást, a színpadi mozgást is nagyon sokat kell gyakorolni. 

fitnesz Frits Patrícia

"Folyamatos gyakorlás szükséges ahhoz, hogy a sok edzés és a hónapokig tartó diétával elért formát ne rontsa a színpadi mozgás. Helyezések múlhatnak rajta. Főleg, ha kifogsz egy népes, erős mezőnyt, és 5-6 perc helyett fent vagy a színpadon akár fél órat. A versenyzőinknél is nagy hangsúlyt fektetünk a járás, mozgás gyakorlására, hogy magabiztosak, könnyedek, csajosak legyenek a színapadon, és meg tudják mutatni a legjobb formájukat" - írta a Facebookon Frits Patrícia.

fitnesz Frits Patrícia

fitnesz Frits Patrícia

fitnesz Frits Patrícia

0 Tovább

Reblog