Folytatódott a hagyomány, idén is a legjobbak között végeztek a magyarok a franciaországi Colmarban. A versenyre többek között a Fitparádé "legnehezebb" bajnokai juthattak ki, Dudás Ádám kétezer, Bolla József ezer eurót nyert.

"546 versenyző vett részt ezen a remek versenyen, ahol nagyszerűen éreztük magunkat! Sokat nevettünk, és a szervezők maximálisan gondoskodtak a kényelmünkről.

testépítés

Bolla Józsi

Cserébe csaptunk egy kis felhajtást, és a srácok hagyták, hogy rajongjanak értük a francia testépítő fanok. Az út a Fitparádé-győzelemmel indult, ugyanis a promóter (Buranits Ildikó - a szerk.) privilégiuma a magyar résztvevők delegálása a pénzdíjas semi pro-ba, ami úgy éjfélkor kerül a színpadra.

testépítés

Este hattól tízig a srácok egy standon fogadják az érdeklődőket. Dudás Ádám az első helye révén 2000 euróval, Bolla Józsi a második pozícióval és 1000 euróval lett gazdagabb.

testépítés

A mezőny nagyon erős volt. Kohári Ricsi és Major Zsolti a Frey előtti formára csiszoló szándékkal ugrott be, és így is a legjobb nyolcban végeztek.

testépítés

Ez a verseny és a hangulat semelyik másikhoz nem hasonlítható. A következő évben is visszavárják a magyar csapatot. A részvételt a Fitparádé 90, 100, +100kg-os bajnokai repülőjeggyel és teljes ellátással nyerik, további egy főt az egész éves eredményeinek köszönhetően a Fitparádé promótere fog meghívni" - olvasható a WBPF Facebook-oldalán.

testépítés

Bolla Józsi

A miskolci Dudás Ádám (a képen a dobogó tetején) személyi edzőként dolgozik.

testépítés

testépítés

Dudás Ádám

Bolla Józsi Tapolcán él, katonaként dolgozik, és betöltötte a negyvenet. Indulhatna mastersben is, de azt mondta, ez nem elég kihívás a számára. A május 28-29-i, a budapesti Mom Sportcsarnokban megrendezésre kerülő 7. WBPF Európa-bajnokságon is indul, és talán addig meggondolja, hogy induljon a masters kategóriában is, hiszen ezzel értékes csapatpontokat gyűjthetne a magyaroknak.

testépítés

A 27 éves Kohári Ricsi Jászárokszállásról. Sorszámot téptek nála a csajok, annyira népszerű volt.

testépítés

A pécsi Major Zsolti szabadpózát ovációval fogadta a francia közönség. 

testépítés

Négyezer néző előtt:

testépítés