Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ha nem zabálok hamburgert, elérem a célom

Felkészült a nyárra a WBPF világbajnoknője, Csörgő Adrienn - a Facebookon arról is írt, hogy ez számokban mit jelent.

Csörgő Adrienn fitnesz

"Jelentem, én - úgy nagyjából - felkészültem a nyárra. Ha csak mostantól nem kezdek hamburgert zabálni lángossal két héten át, akkor elmondhatom, hogy a célt elér(t)em.

Csörgő Adrienn fitnesz

Testsúly: 60.8 kg
Mell/Derék/Csípő : 91/67/95 

(before: 66kg, 93/74/102)." 

Csörgő Adrienn fitnesz

 

Csörgő Adrienn fitnesz

3 Tovább

Visszavonul a magyar fitneszvilágbajnok

Koloszár Enikő, a WBPF világbajnoknője úgy döntött, egészségügyi problémái miatt nem indul el az idei versenyeken. A szavaiból azt lehet kivenni, hogy talán végleg befejezi a versenyzést.

fitnesz Koloszár Enikő

"Fájó szívvel engedem el ezt az évet és a versenyzést. Nehezemre esett meghozni ezt a döntést, csalódott vagyok, de vannak 
életszakaszok, amikor kötelezően más irányba kell nézni 180 fokos fordulattal, az esetemben most egészségügyi probléma miatt" - írta a Facebookon.

fitnesz Koloszár Enikő
 

A teljes bejegyzés itt olvasható:

fitnesz Koloszár Enikő

1 Tovább

Testépítőből gladiátor

A WBPF világbajnoka, Horváth András megmutatta egy új fotósorozat első képét.

"A tegnapi fotózás első képe. Nem csak a téma szempontjából különleges számomra. Ugyan megtartottuk a fitneszt, mint irányadó vonalat, de ez a kép nem kimondottan egy modellfiús-pózolós beállítás lett (persze lesz majd olyan is), hanem annál valami sokkal egyedibb."

fitnesz Horváth András

"Ilyenkor érzem, hogy megérte három hónapot készülni erre, mert olyan lett az eredmény, mint amilyet vártam, vagy talán még jobb is.  Köszönöm a képet Welczenbach Tamás!" - írta a Facebookon a világbajnok.

0 Tovább

A magyarok idén is meghódították Colmart

Ez az ötödik alkalom, hogy a magyar testépítők meghívást kaptak a Top de Colmar versenyre, ahol a nap főszereplőiként a semi pro versennyel zárul a program.



Erre a versenyre bejutni a Fitparadén való győzelemmel lehet, lévén a -90, +90, és a + 100kg kategória bajnokai teljes repülőjegyet és teljes ellátást nyernek.

fitnesz

Mivel tavaly ezekben a kategóriákban Nagy Levente mellett két ukrán versenyző remekelt, így Nikolaj Karpuk és Kassandrovich Jaroslav számára vált ingyenessé ez a nagyszabású, komoly pénzdíjjal kecsegtető lehetőség.

fitnesz

Velük együtt önköltségen utazott ki Berek Gábor, Dudás Ádám és Kormos Zoltán, hogy a korábbi eredményeik alapján a legjobbak között mérkőzhessenek ők is.

A promóter elvárása szerint az ebben a semi pro versenyzők világ- és/vagy Európa-bajnoki címmel rendelkező testépítők kell, hogy legyenek. Közöttük dől el az összesen 5000 euró sorsa, amit az első 5 helyezett között osztanak szét.

fitnesz

Érthető tehát, hogy nagy a készülődés az egyébként a tavaszi szezon európai naptárhoz képest korai versenye kapcsán.

Ezt a versenyt 25 éve Colmarban rendezik, és az esemény fejlődését is mutatja, hogy az elmúlt 3 évben mindig nagyobb csarnokba költöztek a szervezők.

fitnesz

Idén 569 versenyző indult és 4000 néző drukkolta végig a maratoni versenyt, aminek az amatőr kategóriáira 8-10 óra között tartott a regisztráció. Annyi szponzora van a szervezőnek, hogy ezen a versenyen nem kell regisztrációs díjat fizetniük a versenyzőknek.

fitnesz

Ez talán Európa szinte is egyedülálló, hiszen a hatalmas költségek miatt a matek sehogy máshogy nem jön ki a szervezők részére, csak úgy, hogy ha regisztrációs díjat szednek. ( Hazai szinten a Fitparade az a verseny, ahol a versenyzők több startajándékot kapnak, mint amennyi a nevezési díj. )

fitnesz

Az óriási létszámú mezőny ellenére is feszesen tartották a programot a rendezők. Igaz, a testépítő számokban itt nincsen pózolás, a test összehasonlítás során dől el a sorrend.

fitnesz

Érdekessége még a versenynek, hogy a színpadon kihívják a finalistákat, és mindenki egy szobrot kap, akiktől elköszönnek. Akik pedig a fináléban maradnak, tapssal búcsúztatják a többieket.

fitnesz

A magyar versenyzők este hatkor érkeztek az expóra, ahol egy standon fogadták a rajongókat. Hagyományosan nagy a felhajtás ilyenkor, és a versenyzők szívesen feszítenek, pózolnak a közönségnek, és órák hosszára állnak rendelkezésre, hogy fotók készüljenek velük.

fitnesz

A színes posztereken ott sorakoznak a legjobb eredményeik, és a különböző social media elérhetőségek. Ilyenkor ugrásszerűen megnövekedik a rajongók száma. A magyarokat érintő versenyre 22.50 órakor került sor.

fitnesz

A 12 versenyző között sorakoztak a különböző szövetségek világ és kontinens bajnokai. Az első kihívásban benne volt Dudás Ádám, Berek Gábor és Nagy Levente. Kormos Zoli délután gyomorfájással küszködött. Amikor a srácok a back stageben egymás mellett álltak, úgy tűnt, Zolinak sikerült a legjobban a barnítása, de a színpadi fényben nem mutatott jól a festék rajta, pedig a magyar versenyzők közül messze ő érzi magát alapesetben a legjobban a színpadon, mert ő egy igazi showman.

fitnesz

Most azonban nem úgy alakultak a dolgok ahogy szerette volna, és a hasát sem sikerült megmutatnia. Dudás Ádám aki remek adottságokkal rendelkezik, egyszerűen nem oldódik fel a színpadon ahol ebben az esetben az izraeli Dani Kaganovich  kissé agresszív, magamutogató attitűdjével konkrétan ellopta a srácok elől a showt.

Dobbantott a lábával, fütyült és tapsolta magát és ezzel együtt hergelte a közönséget is, de sikerült a bírók figyelmét magára vonnia és neki ítélték az első helyet és a vele járó pénzdíjat is. Második helyen a nap legfelkészültebb versenyzője Berek Gábor végzett (1000 euró), aki hatalmas tömeget pakolt magára az elmúlt években, azonban strukturális és arány hátrányát nem tudta ledolgozni. Nagy Levente formája a dobogó harmadik fokára(500 Euro) volt elég, és őt követte Dudás Ádám (300 euró), ötödik az ukrán Yaroslav Kassandrovich lett (200 euró), a többi helyen pedig angol, ukrán, német és francia versenyzők osztoztak.

fitnesz

A Top de Colmar verseny sztárvendégeként kapott meghívást Nagy Bettina háromszoros fitmodel világbajnok aki az expón állt a rajongók rendelkezésére és kígyózó sor állt előtte. A verseny tulajdonosa Andre Wendling úgy köszönt el a magyar csapattól, hogy jövőre veletek ugyanitt.

fitnesz

Nagy Bettina pedig annyira jól érezte magát, hogy éppen ezen a versenyen fontolgatja a visszatérést.
 

0 Tovább

Régóta nem mosolyogtam ennyit egyhuzamban

Nagy Bettina sztárvendégként kapott meghívást a Top de Colmar versenyre, Franciaországba. Ő nem indult, de Nagy Levente, Dudás Ádám, Berek Gábor és Kormos Zoltán a bodybuilding semi pro versenyen lépett színpadra szombaton éjjel.

Nagy Bettina fitnesz

"Nagyon imádták a magyar atlétákat, sokan jöttek fotózkodni, mi meg élveztük, hogy így szeretnek. A top 4-ben végeztek a magyar fiúk, jól felkészült volt a csapat. Jövőre ugyanitt" - írta Bettina a Facebookon.

Nagy Bettina fitnesz

Nagy Bettina fitnesz

Nagy Bettina fitnesz"Pózolás-fotózkodás all day-all night. Vidám természet vagyok, de ennyit nem mosolyogtam már régóta egyhuzamban."

Nagy Bettina fitnesz

1 Tovább

Reblog