Bokszringben hódít a csinos fitneszversenyző

Remek formában van Füzi Krisztina. A WBPF világbajnokságán tavaly bronzérmet nyerő fitneszversenyzőt egy bokszringben fotózták.

0 Tovább

Különleges találkozás

Újabb remek fotó az amatőr testépítés magyarországi álompárjáról!

"Van egy különleges találkozás. Minden másnál több, szebb, értékesebb. Semmihez sem mérhető, semmivel sem mérhető. Talán csak csodákkal. Mert a legszebb dolog a világon, ha találkozol valakivel, akivel egy a lelked. Mert ebből a találkozásból csodák születnek.♥♥" - írta a Facebookon Lengyel Vivien, aki tavaly a WBPF indiai világbajnokságán aranyérmet nyert. Csakúgy, mint párja, Molnár Péter, aki a bajnokok bajnoka összetetett győzelmet is megszerezte Mumbaiban.

1 Tovább

A győztesek edzenek

"A győztesek edzenek, a vesztesek kifogásokat keresnek!" - írja Tóth Szabina, és a dunaújvárosi érdeklődőknek egy programot is hirdetett a Facebook-oldalán.

0 Tovább

Ettől lesz feszes a hasad

Fontosak a hasizom-gyakorlatok, de nem mindegy, hogyan végezzük őket. Lengyel Vivien, a WBPF világbajnoknője megmutatta, hogy neki melyik a kedvenc edzésmódszere.

2 Tovább

Szerelem az edzőteremben

"Büszkén jelentem be,hogy a világ a leggyönyörűbb nője a házassági ajánlatomra IGEN-t mondott!!:D" - írta Vörös Zoli testépítő a Facebookon, miután megkérte barátnője, Sylie Bettina kezét.

Sillye Bettina a WBPF budaörsi világbajnokságán, fitmodel kategóriában lett ezüstérmes, Vörös Zoli a "testépítés hangja" itthon, ő a Scitec műsorvezetője.

0 Tovább

Reblog