Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

38,5 fokos lázzal is mindenkit lenyűgözött

Kazári Mónika a Fitparádé kategóriagyőzelme után megszerezte a Zimmermann Kupa abszolút győzelmét is.

Elkezdődött az őszi versenyszezon a MyBody csapatánál is. A Fitparádé óriási siker volt, majd Szombathelyre utazott a csapat, ahol jocskán gyűjtöttek az érmekből. Kazári Mónika a saját kategóriája mellett minden bajnok között a legjobb lett. A győzelméről így nyilatkozott:

"A Fitparadé nagyon sokat kivett belőlem, és egy kicsit meghűltem. Zimmermann Feri bácsi versenyét azonban lázasan sem hagyhattam ki. Sportágaink egyik legmotiválóbb személyisége 65 évesen vb-ezüstöt nyert master testépítésben, most, a 67. szülinapján pedig promoterként mutatkozott be, és egy csodálatos versenyszervezésseel kápráztatta el azt a csaknem 100 versenyzőt, aki fontosnak tartotta, hogy ott legyen a Zimmermann Kupán. Én 38,5 fokos lázzal próbáltam a legjobbat kihozni magamból. Gyönyörű lányok indultak, és igéretes újoncok is felbukkantak, kicsit sem lehettem biztos a győzelmemben. Az egész versenyt áthatotta a szerető odafigyelés, reméljük, lesz még folytatás. Ráadásul Feri bácsi ismét meglepett minket, hiszen bejelentette, hogy 70 éves korában világbajnoki aranyat szeretne."
 

0 Tovább

Éremeső Szombathelyen

Csörgő Adrienn igencsak elégedetten beszélt tanítványai teljesítményéről, akik két arany és egy ezüstérmet nyertek a Zimmermann kupán. 

A WBPF Zimmermann kupa versenyén az Audrey Team CsodaBabái gyönyörű eredményeket hoztak. Kokavecz Petra (-165 cm modell physique) ezüstérmes lett. Petra félelmetes kitartással rendelkezik. Minden edzőnek ilyen versenyzőt kivánok. Alázat, fanatizmus és kitartás jellemzi. Amin kellett, javított, és ma sugárzott a színpadon. Tudom, hogy hamarosan arany lesz az az ezüst. ♥

Varga Sári a 2. versenyén learatta az aranyat -170 cm modell physique.ben. Ritka az a 21-22 éves lány manapság, aki ennyire céltudatos legyen. A Délelötti tehetségkutatón a brutál junior mezőnyben a 4. helyet csípte el, és amíg más "versenyző" ilyenkor földhöz vágja az emlékérmet nagy duzzogva (sajnos láttam már ilyet), addig ez a Kiscsaj felszívta magát a modell kategóriára, és betartva, amit tanácsoltam el is hozta az aranyat. ♥

Potornai Petrától a megszokott dögös, csajos, szexi kisugárzásra számítottam, és profin azt is prezentálta. Él a színpadon, és ez nagy szó, óriási előny. +170 cm modell physique bajnok lett. ♥
Köszönöm Nektek Lányok! 

Ezért az élményért több ezer kilométert is levezetnék, mi az a cirka 500 kilcsi. Csak így tovább ♥♥♥♥♥♥

 

0 Tovább

Látott már ennyi szép nőt egy helyen?

A Hegyvidéki Fitparádén felejthetetlen pillanat volt, amikor a fitneszverseny résztvevői együtt megjelentek a színpadon.

Fotók: Solymosi Márton (pixelmester.hu)

0 Tovább

A kis Betti és a Nagy Betti

A korábbi bajnok Nagy Bettina meghatódott, amikor meglátta, hogy róla mintázott szobrokat kapnak a Fitparádé győztesei.

"A kis Betti és a Nagy Betti:). Hatalmas meglepetésben volt részem, ugyanis, mikor kimentem a Fitparádéra, láttam, hogy én vagyok az I. hely, sok pici szoborformában megformázva, Molnár Péter es Bogár János mellett. Nagyon nagy megtiszteltetés ez nekem, és borzasztó jó érzés!

Ez az az érzés, mikor úgy érzed, minden "szenvedés" és akadály és minden apró kis bukkanó, minden megpróbáltatás, amit emiatt a sport miatt csinálsz és feladsz - MEGÉRTE! És MEGÉRI!

Ne adjátok fel az álmaitokat, bízzatok a megérzéseitekben! Kövessétek a merész és lehetetlennek tűnő elképzeléseiteket és céljaitokat, mert egyszer ha hiszel benne és teszel érte - MEGVALÓSUL!

Köszönöm Buranits Ildikó & Sebestyén Péter ezt a gyönyörű szobrot, és hogy összehoztatok megint egy egyedülálló és kimagasló színvonalú sportrendezvényt & versenyt, a Fitparadét ❤."

0 Tovább

A győztesek jutalma

Ez a három szobor lesz a győztesek jutalma a 13. Fitparádé Louie Koncz Classic, FitModel World Man és a Fitmodel World Woman versenyeken.

A három korábbi győztest - Nagy Bettina, Molnár Péter, Bogár János - ábrázoló alkotást Deák László nagyváradi szobrászművész készítette és az Éremgyár sokszorosította.

0 Tovább

Reblog