Itt a magyar Gabriela Sabatini

Bemutatjuk Fürdős Enikőt, a Jászberényben élő fitneszversenyzőt. 

 

Jelenleg egy konditeremben személyi edző, a párjával üzemeltetik két éve. "A súlyzós edzéseket nyolc éve kezdtem el, azelőtt verseny-aerobikoztam. A párom, Berek Gábor felügyelete mellett edzek a kezdetektől, az ő segítsége és a tudatos táplálkozás, életmódváltás meghozta a gyümölcsét, és 2012-ben elindultam életem versenyén."

Tíz versenyen szerepelt eddig. A komáromi verseny volt a kilencedik, amire nyolc hét diétával készült. "Ezen a versenyen csak sport physique kategóriában indultam, előtte a bodyfitnessben mérettettem meg magam, de úgy érzem, a sportmodell a megfelelő kategória a számomra."

A tavaszi szezont a székesfehérvári WBPF magyar bajnoksággal zárta, az őszi szezon még kérdéses.

Az egyik fotója alá ezt írta: "Azt mondják, akkor haladsz jó úton a diétával, amikor már lóg rajtad a ruha, és úgy nézel ki, mint egy csöves. Jelentem, minden ruhám leesik rólam."

0 Tovább

Mosolygok, csak nem látszik

"Verseny előtti pihi. Amúgy mosolygok, csak nem látszik" - írta a Facebookon megosztott nagyszerű fotója mellé Sylie Bettina.

0 Tovább

Megmutatta izmait a magyar világbajnok

Horváth András tavaly a WBPF indiai világbajnokságán a sports physique kategióia 185 centi alattiak kőkemény mezőnyében első helyezett lett. A balatonfűzfői sportoló most megmutatta, hogy milyen formában van néhány héttel a bredai Európa-bajnokság előtt.

1 Tovább

Két bombanő és az idős bácsi esete

Toldi Zsuzsanna érdekes sztorit osztott meg arról, amikor őt és Larissa Reist leszólította egy öreg bácsi.

1 Tovább

Dögös fotóval kívánt szép napot

Kálmán Csilla egy bikinis fotóval kívánt szép napot rajongóinak.

0 Tovább

Reblog