Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A legszexisebb Mikulás

Ha a Mikulás nő lenne, talán úgy nézne ki, mint a világbajnok Csörgő Adrienn?

0 Tovább

Verseny előtt három héttel

Frits Patrícia IFBB Pro-versenyző megmutatta, milyen egy olyan forma, amellyel talán többen tudnak azonosulni. Íme, egy verseny előtt három héttel készített fénykép amolyan kerekebb, fedettebb, tartható formával.

fitnesz IFBB Pro Frits Patrícia

"Eddig nagyjából mindig a kész versenyformámat örökítettük meg. Most viszont a képek 3 héttel verseny előtt készültek. Szerettem volna olyan fotókat is, amikkel jobban tudnak azonosulni azok, akik fitt, de nem túl szálkás testre vágynak. Kicsit kerekebb, fedettebb, viszont egy tartható forma" - írta a Facebookon.

Fotó: Végh Zoltán

0 Tovább

Szívbeteg kisbabákon segíthet a fitnesztársadalom

December elsején, most vasárnap jótékonysági vásár lesz a MOM Sportban, ahol szívbeteg kisbabák inkubátorára gyűjtenek.

A szervezők egész napos, ingyenes programmal és játékokkal várják az érdeklődőket. Fellép Király Viktor és a Ringató, továbbá az Operaház művészei és néptáncosok is ott lesznek.

Itt is segíthetsz!

Mivel ez egy fitneszblog, jelezzük, hogy Buranits Ildikó promoter személyesen szeretné megköszönni a segítséget, ezért a közleményhez írd oda: FITNESZ.

Ide kattintva megnézheti Buranits Ildikó üzenetét!

Buranits Ildikó fitnesz

0 Tovább

Az extravagáns fitneszversenyző

Nagy Réka fitneszversenyző is részt vett a kontyművészek bemutatóján, a végeredmény egészen extravagáns lett. Mint írja, szerinte egy medúzához hasonlít az ideiglenes hajviselete.

Nagy Réka

Összehasonlításképp azt is megmutatjuk, Réka hogyan néz ki a színpadon.

Nagy Réka

0 Tovább

A "most" a tökéletes pillanat a cselekvésre!

Frits Patrícia IFBB Pro-versenyző ezúttal angolul üzent követőinek a Facebookon.

Ebben arról ír, hogy az emberek legnagyobb hibája a várakozás. Szerinte nem szabad arra várni, hogy motivációt érezzünk, vagy amiatt elhalasztani egy fontos dolgot, mert elfoglaltak vagyunk. A várakozás sok esetben csak egy kifogás. Sohasem lesz olyan, hogy tökéletes pillanat! Minden napot úgy éljünk meg, mint egy lehetőséget a cselekvésre. Mindenkiben megvan az erő a változáshoz. Ezzel tartozunk magunknak!

0 Tovább

Reblog