A WBPF budapesti Európa-bajnokságán aranyérmet nyert Bata Sziszi, aki szerint fantasztikusan felkészült sportolók között indulhatott.

Bata Sziszi

"Bár a színpadra lépés előtt közvetlenül begörcsölt a lábam, ebből próbáltam valahogy kijönni nem túl őszinte mosollyal, így sajnos a T-sétát elkapkodtam. Egyébként nagyon jól éreztük magunkat, ezt köszönjük a WBPF szövetségnek, ezen belül Buranits Ildikónak és Sebestyén Péternek. Tökéletesen megszerveztek mindent, gördülékenyen zajlottak az események, segítettek és törődtek a versenyzőkkel.

Bata Sziszi

A helyezéseket teljesen reálisnak láttuk, minden bajnok megérdemelte a győzelmet. A legnagyobb köszönet elsősorban a páromat, Méry Zolit illeti. A rengeteg nehézség ellenére nap mint nap ott volt velem, elviselt, mikor elviselhetetlen voltam. Amikor feladtam, észhez térített, felkapart a padlóról, dicsért, biztatott. Mindannyiunk felkészülését kézben tartotta, és felügyelte, hogy életünk legjobb formáját hozhassuk."


"Természetesen, akiktől a tudás származik, az Lantos Johnny és Koós Katalin. Büszke vagyok Katona Henire, aki mindent betartva felkészült, és eljutott velünk idáig. Gyönyörű volt a színpadon. :) Köszönöm a családomnak, hogy idén is hittek bennem, támogattak a felkészülés alatt, valamint köszönöm a sok finomságot édesanyámnak a verseny után. ;) Köszönjük a Sallut Design-nak, hogy ilyen páratlanul szép bikiniben tündökölhettünk. Heizer Anita sminkje már szombat reggeltől kitartott, egészen vasárnap, a verseny végéig.

Tökéletesen sikerült.;) Idén számomra véget ért a versenyszezon, maximálisan elégedettek vagyunk. A kitűzött célokat megvalósítottuk, és sok jó embert ismerhettünk meg."

"Megálmodtuk... Megküzdöttük... Megcsináltuk!!! Aki azt mondja, hogy a győzelem nem minden, az valószínűleg soha nem győzött még életében."