Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jön a 17. Fitparádé!

Másfél évtizedet kellett várni arra, hogy újra IFBB PRO versenyek lehessenek Magyarországon. Az pedig nem kérdés, hogy erre a 17. Fitparadén kerülhet sor, hiszen utoljára a debrecenin rendeztek hasonlót.

A kétnapos nemzetközi multisport fesztiválon október második hétvégéjén ismét sporttörténelmet írnak a szervezők. A tavalyin először nyerhettek összesen 7 profi kártyát az IFBB Pro League testépítő és fitnesz kategóriáiban a legkiválóbb amatőr versenyzők. Ezúttal azonban akik megnyerik az IFBB Pro Card-okat, azok vasárnap már bizonyíthatnak is a férfi Bodybuilding és női Bikini Pro Show-kon a profik között. A Fitparade IFBB Pro Grand Prix a sportágak legrangosabb versenyére, a Las Vegasban megrendezendő Joe Weider’s OLYMPIA-ra kvalifikál.

Fitparádé fitnesz

A legnépszerűbb edzőtermi-, erő- és ügyességi sportokra épül a Fitparádé koncepciója. 2005-ben nyitottak a tömegsportok irányába, prevenciós célzattal, a fiataloktól az idősekig minden korosztálynak mutatva alternatívát az egészséges életmód felé, számos sportággal ismertetve meg a látogatókat. Több sportági szövetség rangos magyar és nemzetközi bajnokságait foglalja magába a Fitparádé, ahol nemzetközi- és hazai sportikonok népszerűsítik az erő-, esztétikai-, állóképességi és ügyességi sportokat. A kétnapos multisport fesztivál keretében show-elemekkel, egészséges életmódra épülő kiállítással és gyerek versenyekkel (vízilabda bajnokságok, háromtusa kupa), valamint regisztráció ellenében a kerületi családok számára szervezett ingyenes szabadtéri gyerek- és családi programokkal színesítik a sportversenyek és bemutatók széles skáláját. A MoM Sport kertjében lévő szabadtéri gyerekzónában drón röptetéssel, arcfestéssel, ugrálóvárral, kézműves foglalkozásokkal, lego sarokkal, lufi hajtogató bohóccal várják a családosokat.

A Fitparádé szombati napján pénzdíjas testépítő és fitnesz versenyek lesznek, a vasárnapi rendezvénynapon pedig a hét IFBB Profi Kártyáért zajlik a küzdelem a nagyszínpadon a Fitparade Classic-on, majd külön esti program keretében a Fitparade IFBB Pro Grand Prix-n a profi testépítés és bikini sportágak legjobbjai lépnek színpadra az Olympia kvalifikációért.

A rendezvény közkedvelt nemzetközi programjai mellett, mint a Louie Koncz Classic és a FitModel World, a XVI. Judgement Day szkander Világkupa, de lesz bothúzás és erőemelés is. A MALESZ Magyar Bajnokságon a rúdsport és karika szakágak dobogósai kvalifikálnak a POSA világbajnokságra.

A Fitparádénak otthont adó MoM Sport a beltéri, a kültéri és a vizes sportok számára egyaránt helyszínként szolgál és ezáltal a világon egyedülálló a programkínálata.
A Fitparádé első napján megrendezik a Fitness Csillagok Díjátadót. A díj alapítója Papp Gábor, a Sport&Move tulajdonosa és Buranits Ildikó, a Fitparádé promotere, főtámogatója pedig a Fitrádió. Négy díjat adnak át, ezek a Mr. Motiváció, a Női Karrier Díj, a Férfi Karrier Díj és az Életmű Díj.
A Fitparádé 2017-ben elnyerte Rendezvény-Esemény kategóriában a Magyar Marketing Szövetség Városmarketing Gyémánt Díját, 2016-ban és 2015-ben pedig Márkaépítés
kategóriában Országos KKV Marketing Gyémánt Díjat kapott. A multisport fesztivál rendezője Buranits Ildikó, akit korábban az év sport promoterének választottak. Sztárvendég: Timea Majorova fitnesz ikon.

Részletes programinformáció: www.fitparade.hu; www.facebook.com/Fitparade

0 Tovább

Remeklő magyarok Padovában

Szép eredményeket értek el a magyarok Padovában - mutatjuk a helyezéseket, fotókat.

Aranyat szerzett Beckl Valentin az idei első őszi versenyén.

Arannyal debütált Babett Vongsanti az első Pro kvalifikációján.

Gratulálunk Harasztia Lívia Pro kvalifikációs ezüstjéhez és Stibi Helga Ifbb Pro 11. helyezéséhez!

Szívből gratula Pocsai Réka 2.helyezéséhez a padovai Yamamoto Pro kvalifikáción!

Gratulálunk Molnár Márk kvalifikációs bronzához.

Ötödik hellyel indította az őszi szezont Gergő Gábor a padovai Pro kvalifikáción. Gratula!

Huszár Vanessza Padovában minden kategóriában ahol elindult a top 4-be végzett és egy arany meg egy ezüst érmet is szerzett. (Novice, Pro Qualifier)

Remek formával állt helyt Stibi Helga Padovában. Reméljük, hogy a Fitparade színpadán is láthatjuk majd!

0 Tovább

Újabb magyar a Mr. Olympia színpadán

Évről évre történelmet írnak a magyar sportolók. Csendesen, önerőből. Kökény Béla és elődei sikerét a legfrappánsabban éppen az első magyar Mr. Olympia-résztvevő Németh István foglalta össze.

0 Tovább

Otthoni gyakorlatok

Otthoni gyakorlatokat mutatott be videójában a Fitparádé-győztes, Eb-aranyérmes Kazári Mónika.

Azt is elmondja, hogy mire kell ügyelni. "A 2. gyakorlatnál, amikor kinyújtod a karod és a lábad, ne homoríts! "A 3. és a 4. gyakorlatnál amikor leengeded a lábad, figyelj, hogy a derekadat végig szorítsd le, ne emelkedjen el a talajról!"

0 Tovább

Magyar szépség a Maldív-szigeteken

Czine Szilvia a Maldív-szigeteken nyaral, és a Fitparádé-győztes világbajnokról a fehér homokban természetesen készítettek pár remek fotót.

0 Tovább

Reblog