Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Shakespeare-től idézett a jogásznak tanuló profi

A jogi egyetemi hallgató Hupczik Vivien IFBB Pro-versenyző egy Shakespeare-idézettel és két remek fotóval jelentkezett a Facebookon. 

"Légy gazdagabb a látszatnál, szólj kevesbet, mit mondhatnál!"
(Shakespeare)

0 Tovább

Így álmodozz, bízz, cselekedj!

Frits Patrícia, a Fitparádé IFBB PRO-versenyének a negyedik helyezettje elárulta, milyen gondolatokkal éli le az életét.

"Gondolkodj pozitívan, építően!
Álmodozz korlátok nélkül!
Bízz magadban!
Cselekedj a szíved szerint!
Viselkedj emberi módon!
Élj úgy, hogy szép emlékeid legyenek!
És aludj el minden nap mosollyal az arcodon!" - olvasható a sportolónő Facebook-oldalán. Az idézethez egy remek fotót is csatolt Frits Patrícia.


 

0 Tovább

Szépségkirálynő lett a Fitparádé orosz győzteséből

Szépségversenyen is helytállt a tavalyi Fitparádé FittAnyuka-versenyének a győztese, az ukrán Julia Ignatova. Aki nem mellesleg Ukrajna egyik leghíresebb home designere.

Julia Ignatova Fitparádé fitnesz szépségverseny szépségkirálynő

Julia Ignatova Fitparádé fitnesz szépségverseny szépségkirálynő

0 Tovább

Nosztalgiázott a szexi fitmodell

Exkluzív képeket kaptunk Frits Patríciától, aki a hétvégi Fitparade Ifbb Pro Grand Prixen profi bikini versenyen profiként debütált, s rögtön a 4. helyen végzett.

Frits Patrícia fitnesz

Elmondható, hogy a sporttörténelmi eseményen meglepetést okoztak a magyar lányok a külföldi bíróknak. Hiszen a profi bikinisek között hat magyar szépség indult: Majlinger Nóra, Stibi Helga, Hupczik Vivien, Frits Patrícia, és a Fitparade Pro kártya nyertese, Oczella Eszter.

Frits Patrícia fitnesz

Patrícia a verseny után Végh Zoltán kamerája előtt pózolt, s ezzel a szexi FitDress-szel nosztalgiázott, hiszen 2 éve ebben a bevonuló ruhában mutatták be a versenyzők a koreográfiát.

Frits Patrícia fitnesz

Ebben a ruhában nyerte 2 éve Pati a Fitmodel World abszolút bajnoki címet, és azóta az álmait éli meg. Ez volt a fotózás apropója.
 

0 Tovább

Elképesztő fotók az idei Fitparádéról!

Tizenöt év után rendeztek Magyarországon ismét profi fitnesz- és testépítőversenyt, amelyre 2004-ben Debrecenben, ezúttal pedig a budapesti MOM Sportban került sor a kétnapos Fitparádé keretein belül.

A tavalyi Fitparádén összesen hét profi kártyát nyerhettek az IFBB Pro League testépítő és fitnesz kategóriáiban a legkiválóbb amatőr versenyzők. Ezúttal azonban, akik megnyerték a IFBB Pro Bodybuilding és Bikini Card-okat, azok vasárnap már bizonyíthattak is a vasárnap esti Pro Show-kon.Vasárnap délután a 2016-os Miss Earth Hungary győztese, Oczella Eszter szerzett profi kártyát (alábbi képen középen), esti (profi) debütálásán pedig rögtön nyolcadik lett a rendkívül erős, nemzetközi mezőnyben Pro Bikini kategóriában - számolt be az IFBB Pro hivatalos oldala.

Kattintson a képre a galériáért!

Fitparádé fitnesz

Amikor az összes lány felvonul...

Fitparádé fitnesz

Fitparádé fitnesz

A 22 fős női mezőnyben (a már korábban profivá vált) Frits Patrícia negyedik, Stibi Helga 13., Majlinger Nóra 14., Huczik Vivien pedig 16. lett.

Férfi Men's Physique kategóriában mostantól Vörös Máté (alábbi képen középen) is profinak mondhatja magát, miután a Fitparádén megszerezte az ehhez szükséges kártyát.

Fitparádé fitneszFitparádé fitnesz

A testépítők kilencfős férfi profi versenyén (BodyBuilding kategória) két magyar indult: Tóth Dániel (alább képen jobbra) hatodik lett, három hellyel megelőzve honfitársát, Pörczi Pétert.

Fitparádé fitneszFitparádé fitnesz

A budapesti IFBB Pro Grand Prix győztesei - a férfiaknál az amerikai Cedric McMillan kvalifikált, a nőknél az olasz Alessiaa Facchin - a testépítősport legrangosabb versenyére, a Las Vegasban megrendezendő Joe Weider's Olympiára szerzett indulási jogot.

Fotók: Solymosi Márton

Itt pedig megnézheti a DIGI Sport riportját a Fitparádéról:

0 Tovább

Reblog