Meghódította Estorilt a testépítő álompár

Molnár Péter és Lengyel Vivien egy párt alkotnak az életben, és mindketten verhetetlenek a színpadon.

Most, a csodás Estoril óceánpartján mindketten a legjobbnak bizonyultak a Wabba versenyén - Peti kétezer, Vivien 1500 eurót zsákolt be diadalával.

Molnár Péter a verseny előtt telt házas szemináriumot tartott a portugál versenyzők részére. A verseny másnapján Lisszabonban töltődött fel a nyerő páros. Mivel a versenyszezon véget ért, bátran kóstoltak bele a helyi specialitásokba.

0 Tovább

Öt éve megélhetést jelent nekem a testépítés

Molnár Péter minden idők egyik legsikeresebb magyar amatőr testépítője. Szinte már hazajár a Fitparádéra, október 13-án és 14-én vele is találkozhattok a Mom Sportban. Péter ebben a videóban arról mesél, hogyan is ismerkedett meg a testépítés világával, és milyen utat járt be eddigi karrierje során.

0 Tovább

Így lett Szúnyogból a világ legjobb amatőr testépítője

Egy filmből nyerte a motivációt Molnár Péter, a világ legjobb amatőr testépítője.

testépítés Molnár Péter Fitparádé

"Volt ez a fiú tele álmokkal, reménnyel. Látott egy filmet, a Predatort... Két bazi nagy fickó kezet fogott, és eszméletlen bicepszük volt. Bár nem tudta, milyen eszközök kellenek hozzá, nem volt se tudása, se pénze, de még kapcsolatai sem. Csakis a szíve. Ez a szív pedig azt mondta neki: Ne foglalkozz semmivel, csak indulj el az utadon. Nem számít, mennyire nehéz, mekkora áldozatot kell hoznod, milyen akadályok nehezítenek majd a haladásban. Ha nem térsz le az ösvényről, előbb-utóbb eljutsz a célodig, hisz egyszer minden útnak vége szakad..." - írta a Facebookon a Fitparádé háromszoros abszolút bajnoka, aki tavaly a Semi Pro-trófeát is megnyerte.

Molnár Péter 2015-ben az Origónak mesélt az életéről a "Régen azt hittem, elpusztíthatatlan vagyok" című interjúban.

testépítés Molnár Péter Fitparádé

Fotó: Oskar Boral

17 évesen 55 kiló volt, és Szúnyognak becézték. Tizennégy évvel később, tavaly decemberben 95 kilósan pályafutása harmadik abszolút világbajnoki címét szerezte, azaz ő lett Mr. Universe. 

A teljes cikk itt olvasható.

0 Tovább

Bombaformában a magyar Schwarzenegger

Élete eddigi legjobb formájával köszönt be Molnár Péter, a legsikeresebb amatőr testépítő. Szinte minden héten felbukkanhat majd a világ bármelyik pontján.

A világ egyik legesztétikusabb testépítőjeként rengeteg meghívást kap.

Molnár Péter

Biztosan ott lesz Koreában, Szardínián, Indiában, Kuvaitban és a budapesti Fitparádén is. A zuhanyhíradó szerint ez lesz az utolsó éve az amatőrök között. Jövőre bejelentkezik az Ifbb Pro kártyáért.

0 Tovább

A magyar Schwarzeneggert hidegen hagyja, ha megbámulják a strandon

Molnár Péter nem szeretne profi testépítő lenni, hiszen - mint azt a DIGI Sport híradójának elmondta – a világ egyik legjobb amatőr versenyzőjeként jobban keres, mint a profik 90 százaléka. A Hegyvidéki Fitparádén 10 ezer dollárt kasszírozott.

"Amikor elkezdtem a sportot, nagyon vékony voltam, és az edzőterembe járó idősebbek úgy hívtak, az volt a becenevem, hogy Szúnyog" - mesélte a Sport 24-nek Molnár Péter.

Szúnyogból sokszoros amatőr világbajnok lett, a sajtó pedig a magyar Schwarzeneggerként emlegeti Molnár Pétert, aki világszerte az egyik legismertebb magyar testépítőnek számít. A Hegyvidéki Fitparádén a negyedik győzelmét is begyűjtötte, sikerével - nem mellesleg - az itthon igencsak busás pénzdíjnak számító 10 ezer dollárral gazdagodott. 

fitnesz testépítés Molnár Péter

"Egy olyan díjazás lett feldobva, ami - ebben a sportban - európai szinten is kimagasló. Ez nekem hatalmas öröm volt, mert egyrészt nem kell elhagynom az országhatárt, és kényelmi pozícióból tudok versenyezni, másrészt a hazai közönségnek is tudtam mutatni valamit abból, amit általában külföldön szoktam produkálni" - mondta Molnár Péter.

A pénz mellett az sem mellékes, hogy a férfi kategória-győztesek egy Molnár Pétert ábrázoló szobrot kaptak. "Nagyon nagy megtiszteltetés számomra, hogy a szervezők úgy vélték, a külsőm érdemes arra, hogy egy bajnoki szobrot rólam mintázzanak meg."

A 35 éves sportoló amatőrként szinte már mindent megnyert, a profi testépítés azonban nem vonzza. "Ebben a sportban a profi karrier nem feltétlenül ugyanazt jelenti, mint a legtöbb sportban, hogy csak a sport köré építi az életét valaki. Szerintem a legjobb amatőrök között vagyok, és így a profik 90 százalékánál jobban tudok keresni, csak kicsit többet kell menni a pénz után."

Ezt ő meg is teszi, az elmúlt hétvégén - elképesztő módon - három versenyen is részt vett: előbb Kuvaitban, majd Magyarországon, aztán Birminghamben. Nem csoda, hogy kimerültnek érzi magát. "Nem is nagyon tudtam kipihenni magam a versenyek között, mert egyből repülőút követte a repülőutat. Van még pár napom, hogy összeszedjem magam, mert hétvégén is lesz két versenyem: egy Angliában, egy pedig Olaszországban."

Sokan azért kezdenek el edzőterembe járni, hogy a strandon jól mutassanak. Molnár Péter nem ez a kategória. "Nekem az a lényeg, hogy a színpadon hogy nézek ki. Az, hogy a strandon hogy nézek ki, az teljesen hétköznapi dolog. Volt már, hogy megjegyezték: ’ez a Molnár Péter? Komolyabb vagyok nála.’  Nekem a színpadon kell komolynak lennem, a strandra én szórakozni, kikapcsolódni megyek. Ha valakit ez zavar, tetszik neki, nem tetszik neki, ez az ő dolga - én teljesen elhidegülök ettől, észre sem veszem." 

1 Tovább
«
12

Reblog