Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ha csalsz, csak magaddal szúrsz ki

Csörgő Adrienn szerint, ha most elkezdjük az edzéseket, a nyári strandszezonig még bőven jó formába kerülhetünk.

Csörgő Adrienn fitnesz

"És végre már túl vagyunk a szürke januári hónapon, éljen a február! Még egy hónappal közelebb a nyárhoz, a jó időhöz, a strandszezonhoz! Nem nehéz kiszámolni, hogy bő 3-4 hónapod van, hogy formába lendülj! Ha most kezded el, minden esélyed megvan, hogy a nyáron bomba formád legyen, és nem bokortól bokorig fogsz a medencéhez vagy vízhez surranni, hanem büszkén fogsz kifeküdni a vízpartra" - írta a WBPF világbajnoknője a Facebookon.

Csörgő Adrienn fitnesz

"Mindig az első hét a legnehezebb, ha akkor nem esel vissza, átáll a szervezetedm és brutális változáson megy át a tested! Ha 'csalsz', csak magaddal szúrsz ki! Én is diétázom, volt is holtpont a héten, nem kicsi. A null szénhidrátos napom kicsit nehezen telt, mások számára is. :) És ok, ok, nem álszenteskedem, azzal is tisztában vagyok, hogy van, aki mindent megtenne, hogy a fitneszmodellek off szezonos formáját megkapja, de elsősorban magunknak kell megfelelni!" 

Csörgő Adrienn fitnesz

"Ha már örömmel nézel tükörbe, ez is fogod sugározni, és a környezeted is ezt fogja látni! Szóval hajrá, fuss neki ennek a 3-4 hónapnak, vágj bele a diétába, az edzésbe, mert júniusban bánni fogod, hogy nem tettél meg mident az álomalakodért!"

0 Tovább

A fitneszbajnoknő óriásit rúgott a bokszzsákba

Csörgő Adrienn nem csak szokványos módszerekkel igyekszik magát formában tartani, a világbajnoknő jó barátságot ápol a bokszzsákkal is.

Csörgő Adrienn fitnesz

Fotó: Rusznák László

1 Tovább

A bajnoknő diétája

Csörgő Adrienn nem készül fitneszversenyre, mégis diétába fogott. 

"Ha még mindig azt az embert keresed, aki majd megváltoztatja az életed, nézz bele a tükörbe!" — írta a Facebookon Csörgő Adrienn, a WBPF világbajnoknője.

Csörgő Adrienn fitnesz

Aztán megmutatta, mivel kezdi el a diétáját.

Csörgő Adrienn fitnesz 

"Elkezdtem! Hiányzott? Őszintén? Igen! Ugyan nem gofri, de azt majd egy hónap múlva ehetek. Egy hónapot adtam magamnak, hogy amit kitűztem, elérjem. A motivációt megtaláltam, a Motivátort is hozzá, akinek nem lesz merszem ellentmondani. Nem, nem versenyre készülök, legalábbis nem fitnesz. Itt leginkább magam felett kell győzelmet aratni, ami valljuk be, mindig nehezebb.
Párszor már megcsináltam, most is megfogom. Csak mert szeretem a kihívásokat!" - magyarázza Audrey.
 

 

0 Tovább

Szilveszterre kerekítem a fenekem

Csörgő Adrienn, a WBPF világbajnoka elismerte, hogy imád enni, enni és enni. De akkor mégis, mi a titka? Olvass!

Vége a karácsonyi nagy zabálásoknak! Már akinek. Én ugyanis még mindig zabálok. Szilveszterre kerekítem a fenekem. :) Álszenteskedjek, hogy csirke-rizs-jégsali a kajám? Na nem! Igenis, amit megkívánok, azt most megeszem. Például, most is finom vörösboros bolognai pennét tömök magamba olivás baguette kenyérkével - este 10 ide vagy oda.

Csörgő Adrienn fitnesz

Sőt, ma még gumicukrot is ettem, de az nem esett jól, nemhiába iktattam ki teljesen az életemből. Akinek csalódást okoztam ezzel, sorry, de úgy gondolom, ha egész életemben drasztikus diétát folytatnék, körülöttem kihalna a környezetem. Imádok enni, enni, enni! Mégis tudom, hol a határ. Tudom, hol kell megállnom, és visszatérnem a helyes útra. Elsősorban az egészségem miatt, másodsorban a formám miatt.

Jó pár héttel ezelőtt sikerült egy stresszesebb időszakomban hat kilót fogynom pár hét alatt. Szinte fénnyel táplálkoztam. Akkor 61 kg voltam. Mint egy szikkadt kóró. Na, ezt most sikeresen feltömegeltem 66-ra. És melyik formát szeretem jobban??? És, hogy meddig akarom még folytatni a féktelen zabálást??? Megnyugtatásként közlöm, már csak pár napig. 

Csörgő Adrienn fitnesz

Hiányzik a tiszta étkezés, a tudatos, egészséges, napi 4-5-szöri kajálás. Most rápihenek, feltöltöm az energiaraktárakat, és január 4-vel jó kis meglepi posztokkal, programokkal, edzésekkel, és sok-sok sikersztori reményében vágok neki az új évnek! 
Tervek kitűzve, megvalósítás, program izzításra kész. Nektek ki vannak tűzve a célok?

Csörgő Adrienn fitnesz

Csörgő Adrienn fitnesz

1 Tovább

Éremeső Szombathelyen

Csörgő Adrienn igencsak elégedetten beszélt tanítványai teljesítményéről, akik két arany és egy ezüstérmet nyertek a Zimmermann kupán. 

A WBPF Zimmermann kupa versenyén az Audrey Team CsodaBabái gyönyörű eredményeket hoztak. Kokavecz Petra (-165 cm modell physique) ezüstérmes lett. Petra félelmetes kitartással rendelkezik. Minden edzőnek ilyen versenyzőt kivánok. Alázat, fanatizmus és kitartás jellemzi. Amin kellett, javított, és ma sugárzott a színpadon. Tudom, hogy hamarosan arany lesz az az ezüst. ♥

Varga Sári a 2. versenyén learatta az aranyat -170 cm modell physique.ben. Ritka az a 21-22 éves lány manapság, aki ennyire céltudatos legyen. A Délelötti tehetségkutatón a brutál junior mezőnyben a 4. helyet csípte el, és amíg más "versenyző" ilyenkor földhöz vágja az emlékérmet nagy duzzogva (sajnos láttam már ilyet), addig ez a Kiscsaj felszívta magát a modell kategóriára, és betartva, amit tanácsoltam el is hozta az aranyat. ♥

Potornai Petrától a megszokott dögös, csajos, szexi kisugárzásra számítottam, és profin azt is prezentálta. Él a színpadon, és ez nagy szó, óriási előny. +170 cm modell physique bajnok lett. ♥
Köszönöm Nektek Lányok! 

Ezért az élményért több ezer kilométert is levezetnék, mi az a cirka 500 kilcsi. Csak így tovább ♥♥♥♥♥♥

 

0 Tovább

Reblog