Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csörgő Adri már nagyon várja a Fitparádét

A világbajnok Csörgő Adrienn ezúttal pontozóbíróként lesz jelen a hét végi Fitparádén. Már alig várja!



"Hétvégén Fitparádé! Persze, hogy ott leszünk. Mozgalmas nap lesz, bár most nem versenyzem, pontozóbíróként fogok tevékenykedni, és a Fitmodelljeim miatt lesz izgalom bőven! Mi már nagyon várjuk, ezért ma a fitparádés trikómban edzettem, hogy még jobban ráhangolódjak a showra. Részvétel kötelező!"

0 Tovább

Ne várjuk a csodát, tegyünk érte!

"Csak a gyenge emberek számítanak csodákra. Az erős emberek maguk csinálnak csodát" - ezzel a Tormay Cécile-idézettel posztolta az alábbi képet Csörgő Adrienn WBPF-világbajnoknő.

Aztán felteszi a kérdést: neked megvan már a "csodád" a következő hétre? "Ha nincs, akkor itt az ideje megtervezned! Új hét, új csodák!"

0 Tovább

Nincs fontosabb a testünk karbantartásánál

Csak úgy tudsz építkezni, ha az alapok stabilak. Ha egy autóban elromlik egy alkatrész, lehet, hogy tovább döcögsz vele - egy darabig -, de sanszos, hogy előbb-utóbb megáll. A testünk ugyanígy működik. Ha valamelyik testrészed fáj, nem fogsz tudni úgy edzeni, ami azt eredményezi, hogy fejlődni sem fogsz.

Sokan akkor mennek gyógymasszőrhöz, gyógytornára, amikor már fáj. Pedig prevenció céljából rendszeresíteni testünk karbantartását sokkal jobb döntés, mint akkor kapkodni, mikor már valami baj van. Éppen ezért én rendszeres járok ide. A segítségemre voltak, mikor lesérültem, de inkább megelőzöm a következő sérülést. A gyógytornászaim olyanok nekem, mint a fodrászom vagy a műkörmösöm. Ma megint helyreraktak - at Balance Mozgásterápiás és Sport Innovációs Intézet.

(Csörgő Adrienn WBPF-világbajnok posztja a Facebookról.)

0 Tovább

Legyen mindig nyár!

"Legyen mindig nyááár!!!!" - írta pár napja Csörgő Adrienn, aki láthatóan most is remek formában van. A nyárnak pedig közben sajnos vége is lett, a hírek szerint péntektől jön a hűvös idő.

0 Tovább

Tökéletes alapozás a Balatonon

Csörgő Adrienn most is kitett magáért, nagyon őszintén írt arról, hogy miként tudja motiválnia magát. Mesélt a szemét kajához fűződő viszonyáról, és arról is, hogy egy fitneszmodell miért nem engedheti el magát.

Ahonnan indulok... 64kiló! Edzések száma: változó! És már baromira hiányzik, hogy rendszeresen visszatérhessek a súlyokhoz.

Étkezés: 80 százalékosan "clean eating". És nem csupán a forma miatt, hanem, mert nem is bírja a gyomrom a szemét kaját. Persze ha nyár, akkor fagyi, koktélok, lángos; csupa finomság, de ha be is csúszik egy kis fagyi, azt érzem, hogy utána nem jó a gyomrom. Nem véletlen, hogy a tejtermékeket a Bodywakes bemérés óta likvidáltam. Ahogy a nagy kedvencemet, a tejeskávét is. És nem is hiányzik. Ezzel meg is dől az a tézis, hogy "kávéfüggő vagyok". Minden csupán elhatározás és akarat kérdése.


Előttem van még egy nyaralás, de a GFlex már bekészítve, és az étrendemet is megterveztem. Az alapozásom tökéletes helyszíne lesz a Balcsi.

Baromi nehéz úgy motiváltnak lenni, hogy nincs időpontra kitűzött cél, például egy verseny. Sokszor megkapom a kérdést, hogy engem akkor mi motivál, ha nem készülök versenyre? A válaszom: Ti. Azaz Mindenki! Akik hisznek bennem, akik szeretnek vagy kedvelnek, akik megfogadják a tanácsom, akiknek példát kell mutatnom. Az edzettkéim, versenyzőim.

Mert milyen ciki már, ha egy személyes találkozásnál azt hallja egy sportoló, fitneszmodell, hogy "jéé, élőben más vagy, mint a Facebookon, a képeken! Olyan, olyan...ööö, más!" 

Szerencsére még ilyesmit nem hallottam (vagy nem merték a szemembe mondani hehehe), de nem is szeretnék. Mert mit gondolok? Azt, hogy azoknak, akik valaha elértek a testükkel testépítő-fitneszversenyen bármilyen sikert is, de legalábbis voltak már olyan formában, hogy az színpadi forma volt, és emellett még edzői végzettséggel is rendelkeznek, akik orrba-szájba posztolgatják a FITT ÉLETMÓDOT, azoknak, nekünk igenis kutyakötelességünk (lenne) a hétköznapokon is olyan megjelenéssel bírni, ami motivációként szolgál a "követőinknek". És itt nem a versenyzői, lepucolt formára gondolok. Mert milyen jogon várjuk el az edzettjeinktől, hogy megcsinálják, ha mi nem vagyunk rá képesek?

Ha belegondolok, hogy egyik nagy kedvencemet, Tímea Majorovát elhízva látnám, biztos csalódnék. De nem véletlen, hogy változatlanul példakép, még babaszülés után is.

Mindezek fényében egyetértek azzal a mondással, hogy elérni "könnyebb", megtartani ..., na, az a kemény meló!

0 Tovább

Reblog