Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Világszinten is elismert a Fitparádé

Az 1,9 millió követővel rendelkező Mr. Olympia LLC oldalára is kikerült a jövő hétvégi, budapesti rendezésű Fitparádé plakátja.

Nem lehet véletlen a nagy elismerés, a legnagyobb hazai kétnapos multisport fesztiválon ugyanis idén hét IFBB Profi kártyát is szerezhetnek a fitnesz- és testépítőverseny indulói.

0 Tovább

Így lett Szúnyogból a világ legjobb amatőr testépítője

Egy filmből nyerte a motivációt Molnár Péter, a világ legjobb amatőr testépítője.

testépítés Molnár Péter Fitparádé

"Volt ez a fiú tele álmokkal, reménnyel. Látott egy filmet, a Predatort... Két bazi nagy fickó kezet fogott, és eszméletlen bicepszük volt. Bár nem tudta, milyen eszközök kellenek hozzá, nem volt se tudása, se pénze, de még kapcsolatai sem. Csakis a szíve. Ez a szív pedig azt mondta neki: Ne foglalkozz semmivel, csak indulj el az utadon. Nem számít, mennyire nehéz, mekkora áldozatot kell hoznod, milyen akadályok nehezítenek majd a haladásban. Ha nem térsz le az ösvényről, előbb-utóbb eljutsz a célodig, hisz egyszer minden útnak vége szakad..." - írta a Facebookon a Fitparádé háromszoros abszolút bajnoka, aki tavaly a Semi Pro-trófeát is megnyerte.

Molnár Péter 2015-ben az Origónak mesélt az életéről a "Régen azt hittem, elpusztíthatatlan vagyok" című interjúban.

testépítés Molnár Péter Fitparádé

Fotó: Oskar Boral

17 évesen 55 kiló volt, és Szúnyognak becézték. Tizennégy évvel később, tavaly decemberben 95 kilósan pályafutása harmadik abszolút világbajnoki címét szerezte, azaz ő lett Mr. Universe. 

A teljes cikk itt olvasható.

0 Tovább

Átadták a nyírteleki kondiparkot

Megtisztelő felkérésnek tett eleget Kiss Tibor, a WBPF Eb-ezüstérmes testépítője. Tibi izgalmas ősz elé néz. Lesz benne világbajnokság és rangos pénzdíjas versenyek is. Az utolsó pillanatban fogja eldönteni, hogy az Athletic vagy a Bodybuilding kategóriában méreti-e meg magát.

Kiss Tibor testépítés

0 Tovább

A legjobb testű focista

Ha a magyar focisták ilyen jó testűek lennének, biztosan több hölgy lenne kíváncsi a meccsekre.

A nagymenő csapatok nemcsak az eredményekben, játékélményben adnak többet a nézőknek, de maguk a labdarúgók is a testük fizikai fejlettségében egy másik szintet képviselnek. Hölgyeim és uraim, itt a lehetőség, hogy szavazzanak! Szívesebben néznének fitt macsókat azon a szép zöld gyepen, mint pálcikafigurákat?

fitnesz testépítés Májer Krisztián

"2010-ben kezdtem el edzeni, akkor még csak azért, hogy erősebb legyek, ne legyek ilyen vézna"

Májer Krisztián története egyszersmind a bizonyíték arra, hogy van élet a labdán túl is. A korábbi labdarúgó éppen arra készül, hogy a Men's Physique kategóriában méretessen meg. A magyar versenyzőkhöz "közelebb jött a nagy lehetőség", hiszen az októberi Fitparádén a legjobbak igazi Ifbb Pro League-kártyát szerezhetnek.

Arra pedig az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo a legjobb példa, hogy - többek között - erős izomzattal miket lehet elérni a futballban.

fitnesz testépítés Májer Krisztián

1 Tovább

MTB-verseny, mint kardiogyakorlat

Speciális tréninggel hangolja magát Kuzma Ádám a jövő hétvégén megrendezésre kerülő szlovákiai WBPF Európa-bajnokságra.

Nyíregyházán második helyezést szerzett a sármos testépítő, aki a 'leglightosabb' Physique kategóriában versenyez sikerrel. 
Elmondása szerint folyamatosan kísérletezik az étkezése kapcsán, mert senkinél sem alkalmazható ugyanaz a recept. A kvalifikációs versenyen nem sikerült tökéletesre a szénhidrát töltés, és egy kicsit "laposabb" maradt, mint ahogy szerette volna.

Az Eb-n nem bízza a véletlenre, mert nagyon szeretné, hogy a lehető legfényesebben ragyogjon az az érem a nyakában. Egy héttel az Európa-bajnokság előtt pedig egy bringás maratoni távon engedte ki a felkészülés feszültségét.

0 Tovább

Reblog