Regős Lili már alig várja a karácsonyt

Bár még csak november van, Regős Lili már alig várja, hogy karácsony legyen. A WBPF-világbajnok remek fotójából legalábbis ez derül ki.

0 Tovább

Amikor meg kell hozni a döntést!

Az élet sorsfordító döntéseiről írt a korábbi Fitparádé-győztes Regős Lili.

"A sors akkor állít minket nagy döntések elé, amikor a legkevésbé sem számítunk rá. Ilyenkor derül ki, elég bátrak vagyunk-e, hogy megváltoztassuk az életünket. Ilyenkor nem tehetünk úgy, mintha mi sem történt volna, és nem hivatkozhatunk arra, hogy még nem vagyunk felkészülve a döntésre. A próba nem vár. Az élet nem néz hátra."

0 Tovább

Vonzó és magabiztos

"A nő legvonzóbb tulajdonsága az önbizalma" - írta Regős Lili az alábbi fotó mellé.

fitnesz WBPF Fitparádé Regős Lili

A WBPF világbajnokával jövő hétvégén a Fitparádén találkozhatunk majd, a legnagyobb kétnapos multisport fesztivál fitnesz- és testépítőversenyén Regős Lili bíróként tevékenykedik majd.

1 Tovább

Bíró lesz a világ legjobb testű nője!

Regős Lilivel bíróként találkozhattok október 13-án és 14-én a Fitparádén. A korábban a világ legjobb testű nőjének választott sportoló most arról beszél, hogy soha nem késő elkezdeni az életmódváltást. Mint a videóban fogalmaz, sokkal tudatosabban kezdett étkezni, amikor várandós lett a babájával. Hogy megtudd Lili további titkait, nézd meg a videót!

Regős Lili Fitparádé

Regős Lili Fitparádé

Regős Lili Fitparádé

Fotók: Vojcehovszkij Richárd

0 Tovább

Regős Lili valamire készül

Az biztos, hogy 17 hónapos kislánya mellett már több jó képet láttunk Regős Liliről a közösségi oldalakon. Azonban a mostani fotózás egészen másra utal.

Egyfelől a világ legjobb testű nője csúcsformában állt a baywatch dressben a kamera elé. Másfelől a képet látva inkább zúzós divatanyagnak tűnik. Regős Lili talán a Fitparadé színpadán készül a visszatérésre vagy egészen más oka lehet a fotó közlésének?

Reméljük, a válaszra már nem kell sokat várniuk a fitneszhercegnő rajongóinak. 

És pár korábbi kép:

0 Tovább
«
12345

Reblog