Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megmászta a Magas-Tátrát

Papp Tibor, a WBPF Eb-negyedik sportmodell-versenyzője megmászta a Magas-Tátrát.

"Az első cél teljesítve: Magas Tátra, Ryzy csúcs 2490 m. Megtett út: 23 km. Ez a hétvége számokban. Valójában pedig egy fantasztikus nap egy óriási csapattal, egy profi túravezetővel, tele feledhetetlen élményekkel, csenddel és nyugalommal, rengeteg kőkemény akadállyal, meredek sziklafalakkal és az idővel való versenyfutással. Megcsináltuk! Következő állomás: Németország, Alpok. Már alig várom!"

 

0 Tovább

Nővel a hátán fekvőtámaszozott

Papp Tibor, a WBPF Eb-negyedik sportmodell-versenyzője különös módját választotta az edzésnek. A hátára fektette Sákovics Virág személyi edzőt, és így csinált fekvőtámaszokat.

0 Tovább

Szabó Győző befeszített

Szabó Győző testépítők társaságában pózolt a Hot című magazinban. 

"33 évesen, 3 versenyszezon után ezt is megéltem: benne vagyok az újságban, ráadásul egy kiváló színész - Szabó Győző mellett" - írta a Facebookon Papp Tibi sportmodell, aki az idei WBPF Európa-bajnokságon negyedik lett.

0 Tovább

Már nem fél a repüléstől a magyar macsó

Papp Tibor a tavalyi, koszovói Európa-bajnokságon negyedik lett, célja, hogy a szombati, bredai eseményről éremmel térjen haza. A MyBody Team versenyzőjének a diéta legkellemetlenebb időszakában – a hajrában – még egy dologgal meg kellett küzdenie, 32 éves létére most repült először.



„Már csak azért is különleges számomra ez az Európa-bajnokság, mert most ültem először repülőn. Érdekes volt megélni ezt az élményt a felkészülésnek ebben a végső, kőkemény szakaszában. A felszállás után besűrűsödött a vérem, éreztem, hogy lelassult az emésztésem. Alig ettem aznap, mégis úgy éreztem, mintha tele lennék. Amikor csökkent a magasság, akkor éreztem, hogy visszatér belém az élet. De a repülő ablakából elém tárult látvány kárpótol mindenért, főleg, ha érmet is nyerek az Eb-n” – nyilatkozta Bredában a fitness.reblog.hu-nak a sportoló.

A civil életben személyi edzőként dolgozó sportoló a sport physique 175 centi felettiek kategóriájában célozza meg a dobogót.

Az Eb-szervező WBPF magyar weboldala a kategóriáról így ír. "A sportosan kidolgozott, egészségesen izmos test, férfias megjelenés, arányos, esztétikus, szimmetrikus testalkat bemutatása mellett a versenyző egyéniségének, kisugárzásának, színpadi mozgásának és magabiztosságának elbírálása történik ennél a kategóriánál. A zsűri elsősorban a test szimmetriáját, arányait, férfias, sportos izomzatát, értékeli az összbenyomás, a magabiztos kiállás mellett. Fontos az izmos, kockás has, szép mosoly, a stílus és a fotogén arc."

0 Tovább

Reblog