Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Valóra válhatnak a bikinis álmok - KÉPGALÉRIÁVAL

Oczella Eszter IFBB Bikini Pro-versenyző egy remek harmadik helyezést ért el a portugáliai Estorilban. Minden jel arra mutat, hogy kijuthat a decemberi Mr Olympiára, amelyet Las Vegasban rendeznek.

Oczella Eszter a Fitparádén szerezte meg a profi kártyáját, és azon az estén még a profik között is a top 10-be került, ami egy rendkívül bravúros bemutatkozás volt.

Kattintson a galériáért!

Oczella Eszter IFBB Pro

Néhány profi verseny után egy hosszabb szünetet tartott, de nemrég visszatért. Spanyolországban egy negyedik helyezéssel indított, hajszállal maradt le a dobogóról, most pedig Portugáliában a harmadik helyre került. Ez azért nagy dolog, mert a bírói szövetség vezetője, a főbíró a profi liga alelnöke, avagy Tyler Manion volt.

Majdnem 30 versenyző indult Oczella Eszter kategóriájában, világ- és Európa-bajnokok. A célja, hogy kijusson a Mr Olympiára Bikini kategóriában, ami egy olimpiai kvalifikációs verseny megnyerésével közvetlenül lehetséges. De a top 5-be kerüléssel is pontokat lehet gyűjteni, ami szintén kijutást eredményezhet.

Oczella Eszter IFBB Pro

"A felkészülés során leginkább magamra és a testem reakcióira figyeltem, ez adott hozzá a legtöbbet" - nyilatkozta blogunknak Eszter. "Az utolsó három hónapban a @teamatlas tagjaként sok hasznos tanácsot kaptam."

"Ez egy nagyon-nagyon fontos és értékes helyezés, a top3-ban lenni csak egy hajszállal kevesebb, mint győzni. Én azt gondolom, hogy Eszter minimum előrébb fog lépni a következő versenyeken, de győzhet is" - mondta Eszterről érdeklődésünkre Buranits Ildikó, a Fitparádé promotere.

Oczella Eszter IFBB Pro

Legközelebb Angliában, majd várhatóan Romániában léphet színpadra, a Mr Olympiát pedig decemberben rendezik majd Las Vegasban - a cél, hogy Eszter ide kijusson. Ez eddig a Bikini kategóriában, a magyarok közül Oláh Noéminek  egymás után 4 alkalommal sikerült, illetve később Salamon Diának is. Mindketten a gyermekük nevelésére fókuszálnak mostanság.

0 Tovább

Mindent vitt a magyar szépség

Oczella Eszter, a 2016-os Miss Hungary-választás második helyezettje a fitneszben is maradandót nyújtott. A csodaszép sportolónő a 170 centi felettiek model physique kategóriájában megnyert elsősége mellett a női modell abszolút bajnoka is lett a WBPF Budapesten rendezett Európa-bajnokságán is. 

Nem csoda, hogy alig találta a szavakat, amikor értékelte az elmúlt hónapokat.

0 Tovább

Reblog