Kell-e, jó-e, szép-e a nagy fenék?

Fitneszversenyzők is nyilatkoztak nagyfenék-témában.

"Ha valaki nagyobb feneket szeretne, mindenképpen használjon súlyzókat, illetve mindenképpen rámehet gépekre, gyakorlatokra, az a lényeg, hogy formásítsa magát, és legalább heti kétszer edzzen farizomra" - mondta az RTL Klub Fókusz című műsorában Nagy Bettina, a WBPF világbajnok versenyzője.

Nagy Bettina Lengyel Vivien Molnár Péter

"Amikor farizmot edz, aznap egy kicsit több szénhidrátot fogyasszon, egyen zsírosabb halakat, figyeljen a minőségi zsírbevitelre, mint például olívaolaj, avokádó, olajos magvak" - így szólnak Lengyel Vivien tanácsai. Párja, Molnár Péter ezt így egészítette ki. "Nagy feneket elérni könnyű, formás feneket elérni - az a munka, akár kicsiben, akár nagyban."

0 Tovább

Meghódította Estorilt a testépítő álompár

Molnár Péter és Lengyel Vivien egy párt alkotnak az életben, és mindketten verhetetlenek a színpadon.

Most, a csodás Estoril óceánpartján mindketten a legjobbnak bizonyultak a Wabba versenyén - Peti kétezer, Vivien 1500 eurót zsákolt be diadalával.

Molnár Péter a verseny előtt telt házas szemináriumot tartott a portugál versenyzők részére. A verseny másnapján Lisszabonban töltődött fel a nyerő páros. Mivel a versenyszezon véget ért, bátran kóstoltak bele a helyi specialitásokba.

0 Tovább

Öt éve megélhetést jelent nekem a testépítés

Molnár Péter minden idők egyik legsikeresebb magyar amatőr testépítője. Szinte már hazajár a Fitparádéra, október 13-án és 14-én vele is találkozhattok a Mom Sportban. Péter ebben a videóban arról mesél, hogyan is ismerkedett meg a testépítés világával, és milyen utat járt be eddigi karrierje során.

0 Tovább

Így lett Szúnyogból a világ legjobb amatőr testépítője

Egy filmből nyerte a motivációt Molnár Péter, a világ legjobb amatőr testépítője.

testépítés Molnár Péter Fitparádé

"Volt ez a fiú tele álmokkal, reménnyel. Látott egy filmet, a Predatort... Két bazi nagy fickó kezet fogott, és eszméletlen bicepszük volt. Bár nem tudta, milyen eszközök kellenek hozzá, nem volt se tudása, se pénze, de még kapcsolatai sem. Csakis a szíve. Ez a szív pedig azt mondta neki: Ne foglalkozz semmivel, csak indulj el az utadon. Nem számít, mennyire nehéz, mekkora áldozatot kell hoznod, milyen akadályok nehezítenek majd a haladásban. Ha nem térsz le az ösvényről, előbb-utóbb eljutsz a célodig, hisz egyszer minden útnak vége szakad..." - írta a Facebookon a Fitparádé háromszoros abszolút bajnoka, aki tavaly a Semi Pro-trófeát is megnyerte.

Molnár Péter 2015-ben az Origónak mesélt az életéről a "Régen azt hittem, elpusztíthatatlan vagyok" című interjúban.

testépítés Molnár Péter Fitparádé

Fotó: Oskar Boral

17 évesen 55 kiló volt, és Szúnyognak becézték. Tizennégy évvel később, tavaly decemberben 95 kilósan pályafutása harmadik abszolút világbajnoki címét szerezte, azaz ő lett Mr. Universe. 

A teljes cikk itt olvasható.

0 Tovább

Bombaformában a magyar Schwarzenegger

Élete eddigi legjobb formájával köszönt be Molnár Péter, a legsikeresebb amatőr testépítő. Szinte minden héten felbukkanhat majd a világ bármelyik pontján.

A világ egyik legesztétikusabb testépítőjeként rengeteg meghívást kap.

Molnár Péter

Biztosan ott lesz Koreában, Szardínián, Indiában, Kuvaitban és a budapesti Fitparádén is. A zuhanyhíradó szerint ez lesz az utolsó éve az amatőrök között. Jövőre bejelentkezik az Ifbb Pro kártyáért.

0 Tovább
«
123

Reblog