Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mesébe illő szépség

Idén sem lazíthat Czine Szilvia. A Fitparádé tavalyi abszolút bajnoka ugyan nem indulhat az idei versenyen, azonban annak háziasszonyaként lesz dolga bőven. Ráadásul, mint díjátadó is tevékenykedik, így a színpadon sem fog unatkozni.

Csinos és fitt lesz, a címéhez méltó formában fog sürögni-forogni a versenytársai között.

"Ha meg tudod álmodni, meg is tudod tenni" - idézte Walt Disneyt Szilvi a fenti fotójához. Stílszerűen egy Micky és Minnie egeret ábrázoló felsőben szelfizett.

0 Tovább

Kínai fogyás magyar tanácsokkal

Czine Szilvia, a WBPF világbajnoknője tanácsokat adott egy kínai nőnek, akinek így sikerült elérnie az álomalakját.

"Annie, aki pár hónapot töltött kicsiny hazánkban. Vékony, és mégsem az. Teljesen össze volt, törve hogy 5 kg felesleg van nagyrészt a hasi részen. Szinte egy hónapig nem történt változàs, hiába edzett, hiába figyeltünk az étkezésre. Annie, türelem - mondtam! Adj időt a testednek! Az étkezésekre további hangsúlyt fektettünk. Folyamatosan érkeztek a képek, mikor mennyit eszik. Végül sikerült a célját elérnie, és a harmadik hónap végére elbúcsúzhatott az utolsó felesleges kilóitól. Semmi mást nem tett, csak bízott bennem az elejétől kezdve, követte a tanácsaimat, én pedig biztattam! És emelett tanultam én is kínaiul!:)" - írta a Facebookon Czine Szilvia.

0 Tovább

Létezik 66 kalóriás torta is

Czine Szilvi bebizonyította, hogy létezik olyan édesség is, amit akár egy fitneszversenyző is bátran elfogyaszthat.

0 Tovább

Feketén-fehéren gyönyörű

"A győzni akarás mit sem ér, ha nincs meg az akaraterőnk a felkészüléshez" - írta a Facebookon Czine Szilvia, és csatolt mellé egy elképesztő fotót.

0 Tovább

Reblog