Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kitüntették a fitneszes szépséget

Bistei Judit példakép a szülővárosában.

"Amikor egy csodálatosan sikeres év után, villámcsapásként ér a hír, hogy a szülővárosod figyelemmel kíséri sorsod s mindezért kitüntetésben részesít... Na, erre az érzésre nincsenek szavak!" Sajószentpéter Város Testületének Elismerő Plakettje Kitüntetést adományozott nekem a város, ahol születtem s töltöttem a gyermekkorom!" - írta a Facebookon.

Bistei Judit fitnesz

Bistei Judittal az Origo készített idén februárban nagyinterjút.

Bistei Judit számára jobban talán nem is alakulhatott volna a 2015-ös év. A 15 éve működő, Európa-szerte híres ExperiDance tánccsoport az évad legjobb női táncművészének választotta, majd állami kitüntetést kapott művészi és tánckari asszisztensi munkájáért. És ezzel még nem volt vége: az év végén aranyérmet nyert a WBPF világszervezet fitnesz- és testépítő világbajnokságán. De mi tesz akkor, ha a diéta miatt képtelen megtanulni egy táncelemet?

A teljes cikket itt olvashatod el!

Bistei Judit fitnesz
 

 

0 Tovább

Fitneszvilágbajnok a levegőben

Remek fotók készültek Bistei Juditról, az ExperiDance tánccsoport táncművészéről. Judit tavaly év végén aranyérmet nyert a WBPF bangkoki világbajnokságán.

fitnesz Bistei Judit

fitnesz Bistei Judit

fitnesz Bistei Judit

Az Origónak januárban elmondta, hogy a fitneszversenyekre nagyon szigorú diétával és kemény edzésekkel lehet csak felkészülni. Egy állandóan utazó tánccsoport tagjaként ezt nehéz megoldani, de nem lehetetlen. "A versenyidőszakban szokásommá vált, hogy reggel 7 órától edzek, majd megyek a próbára. Annyira megszerettem ezt a napirendet, hogy most már versenyidőszakon kívül is a reggeli edzéseket preferálom."

fitnesz Bistei Judit

fitnesz Bistei Judit

A teljes interjú itt olvasható.
 

 

0 Tovább

Tudja, mivel ragadja meg a figyelmet

Bistei Judit megnyerte fitnesz kategóriában a WBPF magyar bajnokságát.

Judit az Experidance táncosa. A gyakorlatáról úgy véli, hogy még nincs kész, de aki látta őt, nem tudta a szemét levenni róla. Azért készült fel fitneszben, mert a vb-n még nincsen sportmodell kategória. Kontinentális szinten már hivatalos ez a kategória, amelyben meg is nyerte az Európa-bajnokságot Judit, de a világkongresszuson dönthetnek majd arról, hogy a vb-n is indulhassanak a sportmodellek.



Judit a fegyelmezettség és a professzionalizmus mintaképe. Vezető táncos, aki tökéletesen koreografált számot mutatott be.

0 Tovább

Reblog