Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Negyven kilót fogyott, bikinimodell-bajnok lett

Benyó Zsuzsanna igaz történetéből kisfilmet készítettek! Zsuzsi 40 kg feleslegtől megszabadulva lett bajnok. S. Németh Eszter tanítványa a májusi Blade Sport NPC Regional Kupán debütált.

Benyó Zsuzsanna fitnesz
Fotó: www.facebook.com/benyo.zsuzsanna

Íme, a kisfilm!

0 Tovább

Így lett csinos versenyző a túlsúlyos kislányból

Benyó Zsuzsanna elmesélte, hogyan fogyott 50 kilogrammot, és hogyan lett nemcsak csinos, de sikeres versenyző is, a minap ugyanis megnyerte a kategóriáját a Blade Sport-kupán.

"Az én utam,aminek a címe: A lehetetlen nem létezik.

Közel 50kilós fogyás után állíthatom,hogy sosem szabad feladni!A túlsúlyos kislány 18évesen kezdett bele az életmódváltásba egy komolyabb betegség után. Akkor éreztem,hogy itt az idő,nem akarom így leélni az életem,nem akarok egy olyan 'megkülönböztetéssel' élni, mint a túlsúlyos emberek. Mivel nálunk első körben,mindenki annyit mond: biztos lusta,akaratgyenge,stb... 


Fotó: facebook.com/benyo.zsuzsanna

Ugye így van? Hát NEM. Én azóta folyamatosan azon vagyok,hogy a maximumot kihozzam magamból és az egészséges táplálkozás mellett a sport is az életem része lett. A mostani versenyformát viszont az elmúlt 13 hétben hoztam össze S.Németh Eszter mesteredző közreműködésével!

A hétvégi NPC BLADE SPORT kupán így nem csak a kategóriám első helyét nyertem el,hanem önmagamnak is bizonyítani tudtam,hogy a lehetetlen tényleg nem létezik!

Kívánok mindenkinek sok erőt az életmódváltáshoz és fogyáshoz egyaránt!"

 

0 Tovább

Reblog