Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Alkalmatlannak tartották, világbajnok lett

Bánkuti Gabriella szerint minden ember úgy születik, hogy kap a sorstól valamit, amiben kiemelkedő lehet. Íme, a WBPF világbajnoknőjének a története!

18 éves voltam, amikor először lementem egy edzőterembe, az ottani edző azt mondta, hogy alkalmatlan vagyok a fitneszre, azt mondta, hogy genetikailag nincsenek jó adottságaim.
Bánkuti Gabriella

Fotó: Végh Zoltán

Ha akkor elhiszem neki azt amit mond, nem magamban és nem a megérzéseimben hiszek, ha nem hagyom hogy vezéreljen a belső késztetés, nem lennék most már profi naturál világbajnok, se WBPF világbajnok, se MOB által kitüntetett és sorolhatnám.

Bánkuti Gabriella

Nem adta volna a sport a barátaimat, a családomat, a munkámat, az életemet. Én hiszek abban, hogy minden ember úgy születik, hogy kap a sorstól egy valamit, amiben kiemelkedő lehet, valamit, ami lehetőséget nyújt az életében a választásra, mint, ahogy nekem is akkor választanom kellett az utat.

Bánkuti Gabriella

Lehet ez a szépség, lehet ez a kitartás, lehet ez a kreativitás stb. Magadat kell annyira megismerned, hogy tudd, miben vagy különleges, miben tudsz egyedivé fejlődni, miben tudsz kiteljesedni!
Én hittem magamban, hittem a vágyaimban, hittem, hogy képes vagyok rá. Ráálltam az útra és mentem és mentem és elbuktam és újra felálltam és eltévedtem, de visszataláltam. Hallgasd a sors szavait, vedd észre magad, vedd észre, hogy az álmaidat Te álmodod, légy más, légy az egy, légy a múlt a jelen és a jövő!

Bánkuti Gabriella

8 Tovább

Tanulj pózolni a legjobbtól!

Bánkuti Gabriella kedd este pózbegyakorlást tart a tanítványainak 20.30-tól 21.30-ig a Factory Kiscolorban.

fitnesz Bánkuti Gabriella

"Csajoknak magassarkú, fürdőruha! Fiúknak rövidgatya! Jelezze, aki tud jönni! - írta a Facebookon Gabi.

fitnesz Bánkuti Gabriella

A WBPF athletic physique-világbajnoka az egyik legjobb poser a világon, szóval tőle igencsak sokat lehet tanulni.

fitnesz Bánkuti Gabriella

0 Tovább

Mosolyogj a vihar közepén!

Bánkuti Gabriella tudja, hogyan motiválja magát a nehéz pillanatokban.

fitnesz Bánkuti Gabriella

Fotó: Kiss Roland

"A lényeg, hogy akármi jön, az embernek ki kell hoznia magából a legjobbat, nevetve átvészelni, mosolyogni a vihar közepén. És ebben az a legjobb, hogy ha ezt mindig meg tudjuk csinálni, akkor a rossz dolgok nem lesznek olyan rosszak, mint vártuk, viszont a jók még annál is jobbak lesznek, mint amit kívántunk" - írta a Facebookon Bánkuti Gabriella, a WBPF világbajnoknője.

fitnesz Bánkuti Gabriella

0 Tovább

Így válhatsz kemény harcossá

Bánkuti Gabriella elárulta, hogyan lehet kemény harcossá válni.



"Reggeli motiváció... Engem is sokan vissza akartak tartani az utamon, a 'barátok' nem fogják érteni, hogy miért nem mész moziba velük, vagy iszod az alkoholt valamelyik szórakozóhelyen, a szülők nem fogják érteni, hogy miért nem eszel a húsvéti sonkából, és miért nem eszel süteményt, a párod nem fogja érteni, hogy miért edzel minden nap, miért vagy néha hisztis a fáradtságtól, viszont Te kemény kis harcossá fogsz alakulni az úton, csak menetelsz előre, a céljaid felé, minden gyengeség megerősít, minden leküzdött akadály még hatalmasabbá tesz! Ne térj le az útról, Te választottad, a Te utad! Járj, küzdj, harcolj. Hidd el, eljön az az idő, amikor érteni fogják, hogy azért jöttél a világra, hogy olyan különleges harcos legyél, aki leküzdi a démonokat, és végig megy a kiválasztott úton!" - írta a Facebookon a WBPF világbajnoknője.
 

 

3 Tovább

A testem sokkal nőiesebb lett

Bánkuti Gabriella változtatott az edzésein, és úgy érzi, hogy emiatt a kevésbé izmosabbak számára kiírt kategóriában is megállná a helyét.

"Két hónap funkcionális edzés után újra a súlyok között. A testsúlyom látványosan megváltozott. A funkcionális-girja-trx-futás-saját testsúlyos gyakorlatok hatására a testem átalakult, sokkal nőiesebb lett. A testsúlyom 55 kg-ról 52-re esett, pedig nem diétáztam szigorúan, csak odafigyeltem. A fitness physique kategóriat kifogytam, sportmodellnek jó lennék szerintem" - írta a Facebookon a WBPF világbajnoknője.

2 Tovább
«
12

Reblog