Széplaki Dávid, a WBPF Men's Physique-versenyzője elárulta, mikor volt 100 kg felett, és mikor jöhet el az idő, amikor újra három számjegyű lehet a súlya. A különbség mégis óriási lesz.

"Állítólag nincs férfi 100kg alatt! Nos, ha ezt nézzük akkor életemben egyszer voltam férfi súlyban. Egy zsíros, pocakos, tokás kisfiú súlyban, aki nem tudja, hogyan kell tömegelni, edzeni stb. Mert nem a súlyától férfi a férfi, legalábbis a környezete számára semmiképp. Nekem is nem titkolt célom, hogy egy száraz formában a mérlegen három számjegy nézzen vissza rám, de ez meg odébb lesz" - írja Dávid a Facebookon.

fitnesz Széplaki Dávid

"December első hete (az utolsó versenyem) óta nem voltam 90 kg alatt, most azonban újra becsúszott a mérleg 89,5-re, és már kaptam is a napokban a visszajelzéseket, hogy mikorra készülök. Nem készülök! Simán csak nem akarom úgy elhagyni magam, ahogy sokan teszik, remek eredményekkel a hátuk mögött."

"Ez az egy év nekem nem szünet hanem egy hatalmas lehetőség a fejlődésre! Sok remek versenyző a napokban kezdi meg a felkészülést az őszi szezonra, van aki már hetek óta keményen diétázik, az optimisták pedig meg várnak egy kicsit. :) Hatalmas erőt kívánok nekik az őszre!"

fitnesz Széplaki Dávid

"Most pedig eszem valamit, mert így 90 alatt olyan, mintha az első szél el tudna fújni. :D Szeptember környéken pedig újra tömegelünk."