Nagy Bettina, a WBPF világbajnoka egy nem versenyző, nem sportoló vendégéből nem akármilyen formát hozott ki négy hónap alatt. El is mesélte, hogyan. 

Nagy Bettina WBPF fitnesz

"Az én munkám arról szól, hogy az emberek életet könnyedebbé tegyem, a testüket és izmaikat feszesebbé varázsoljam, hogy ezáltal a lelki egyensúly is helyre libbenjen. A két kép között eltelt idő: 4 hónap."

"Az én tippem Nektek az, hogy nincs szükség világot megváltó, messzi célokra, hanem inkább tűzz ki apró, rövid távú teljesítendő feladatokat magadnak - és így lesz mindig SIKERÉLMÉNYED! Találd meg azt az irányvonalat, ami Neked a legjobb és kövesd a terved. Állj rá az útra fejben, gondold végig, hogyan fogod véghezvinni és légy HAJTHATATLAN!"

"Barbi 26 éves, nem versenyző, és nem sportolt ezelőtt soha. A rövidtávú célja egy fotózás volt, amire a példa mutatja, sikerült jól felkészülnünk. Hallgatott rám mindenben, bízott bennem, és betartott mindent, amit tanácsoltam neki. Az első képen 57,7 kg volt —- > a másodikon már 50,3 kg. Ügyes vagy, kicsi lány!"