Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Most is bomba formában

Németh Dorottya 18, majd 26 évesen is vb-címet tudott nyerni a WBPF-nél.

Közben kihagyott három évet, megcsinált - ahogyan ő fogalmazott - egy 30 kilós oda-visszát, egy ideje viszont nem versenyez. Pedig a formája alapján, úgy látjuk, most is simán kiállhatna a színpadra.

fitnesz Németh Dorottya

"Nem szavakkal írod az életedet. Tettekkel írod. Nem az a lényeg, hogy mit gondolsz. A lényeg az, hogy mit teszel" - írta a Facebookon.

0 Tovább

Felállt a padlóról, és aranyérmes lett

A WBPF budapesti Európa-bajnokságán aranyérmet nyert Bata Sziszi, aki szerint fantasztikusan felkészült sportolók között indulhatott.

Bata Sziszi

"Bár a színpadra lépés előtt közvetlenül begörcsölt a lábam, ebből próbáltam valahogy kijönni nem túl őszinte mosollyal, így sajnos a T-sétát elkapkodtam. Egyébként nagyon jól éreztük magunkat, ezt köszönjük a WBPF szövetségnek, ezen belül Buranits Ildikónak és Sebestyén Péternek. Tökéletesen megszerveztek mindent, gördülékenyen zajlottak az események, segítettek és törődtek a versenyzőkkel.

Bata Sziszi

A helyezéseket teljesen reálisnak láttuk, minden bajnok megérdemelte a győzelmet. A legnagyobb köszönet elsősorban a páromat, Méry Zolit illeti. A rengeteg nehézség ellenére nap mint nap ott volt velem, elviselt, mikor elviselhetetlen voltam. Amikor feladtam, észhez térített, felkapart a padlóról, dicsért, biztatott. Mindannyiunk felkészülését kézben tartotta, és felügyelte, hogy életünk legjobb formáját hozhassuk."


"Természetesen, akiktől a tudás származik, az Lantos Johnny és Koós Katalin. Büszke vagyok Katona Henire, aki mindent betartva felkészült, és eljutott velünk idáig. Gyönyörű volt a színpadon. :) Köszönöm a családomnak, hogy idén is hittek bennem, támogattak a felkészülés alatt, valamint köszönöm a sok finomságot édesanyámnak a verseny után. ;) Köszönjük a Sallut Design-nak, hogy ilyen páratlanul szép bikiniben tündökölhettünk. Heizer Anita sminkje már szombat reggeltől kitartott, egészen vasárnap, a verseny végéig.

Tökéletesen sikerült.;) Idén számomra véget ért a versenyszezon, maximálisan elégedettek vagyunk. A kitűzött célokat megvalósítottuk, és sok jó embert ismerhettünk meg."

"Megálmodtuk... Megküzdöttük... Megcsináltuk!!! Aki azt mondja, hogy a győzelem nem minden, az valószínűleg soha nem győzött még életében."
 

0 Tovább

A legfittebb tanító néni

Gazdag Adrienn egy arany és egy ezüstérmet is begyűjtött a budapesti WBPF fitnesz-Eb-n, közben pedig - tanító néniként - az osztályára is nagyon odafigyelt. Adrienn hátrányos helyzetű, 2-3. osztályos gyerekeket tanít.

fitnesz Gazdag Adrienn

"Egy év újra eltelt, ma hivatalosan is útnak engedtem az én szeretett osztályomat nyári szünetre, mióta lement az Eb, azóta dolgozom egy szuper nyári kisfüzeten, amit speciálisan nekik terveztem meg. Ugyanis a szezonomomban végig segítettek akár egy mosollyal, egy simogatással, amiért hálás vagyok nekik!

fitnesz Gazdag Adrienn

Rengeteg minden történt velünk ebben az évben, ezt a mai nap folyamán átbeszéltük. A jövőt illetően az én kis törpjeimnek érdekes elképzeléseik voltak, hiszen már a "mik legyünk jövőre farsangon" kérdést is boncolgattuk.

fitnesz Gazdag Adrienn

Tudjátok, mi az elképzelés: a lányok fitneszmodellek, míg a fiúk testépítők lesznek, és mi majd csak 'pózerkodunk'! Kívánok minden tanár néninek és tanár bácsinak jó munkát, hiszen nekünk most kezdődik az igazán kemény munka" - írta Adrienn a Facebookon.

fitnesz Gazdag Adrienn

4 Tovább

Czine Szilvi felülnézetből

Czine Szilvia egy remek reggeli szelfit posztolt. A "Pink" nevű, Budapesten készült fotót - amint az a hashtagekből kiderül - a diéta, az egészséges étkezés jegyében tette ki  WBPF világbajnoknője.

Czine Szilvia fitnesz

0 Tovább

Fogadást kötött a sportos díva

Csörgő Adrienn egy nagyon kedves barátjával fogadást kötött. 

Ezek szerint a WBPF bajnoknőjének meg kell mutatnia, hogy le tud dobni négy kilót négy hét alatt. "Hozzáteszem, tudom, hogy tudja, hogy megcsinálom" - mosolygott Adrienn. "Hétköznap nincs is gond a diétával, a 7vége a kisértés, de így, hogy 'verseny' van, így már más a felállás.

Csörgő Adrienn fitnesz

Induló súly: 66.1kg
Cél: 62 ( de legyen inkább 61, emelem a tétet)."

 

0 Tovább

Reblog