Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szuperszexi fotó a fitneszbajnokről

"A tétlenség kételyt és félelmet szül. A tett önbizalmat és bátorságot. Ha le akarod győzni a félelmet, ne csak ülj és gondolkodj róla. Menj, és tegyél valamit!" - idézte Dale Carnegie-t a Facebookon Csevenák Alexandra, aki idén májusban Európa-bajnok lett a női Model Physique 165-170 cm közötti kategóriában a WBPF nevű szervezetnél.

Cservenák Alexandra fitnesz

3 Tovább

Hawaii helyett Margitsziget

Nagy Bettina, a WBPF világbajnoka itthon is ugyanolyan jól érzi magát, mintha egy távoli szigeten nyaralna.

Nagy Bettina fitnesz

"Nem kell sem Hawaii, sem Bora Bora, hogy az ember jól érezze magát, nekem elég a margitszigeti kis stég is ☺️. Relax, kikapcsolódás, napozgatás a szokásos kis helyemen."

 

0 Tovább

Kitüntették a fitneszes szépséget

Bistei Judit példakép a szülővárosában.

"Amikor egy csodálatosan sikeres év után, villámcsapásként ér a hír, hogy a szülővárosod figyelemmel kíséri sorsod s mindezért kitüntetésben részesít... Na, erre az érzésre nincsenek szavak!" Sajószentpéter Város Testületének Elismerő Plakettje Kitüntetést adományozott nekem a város, ahol születtem s töltöttem a gyermekkorom!" - írta a Facebookon.

Bistei Judit fitnesz

Bistei Judittal az Origo készített idén februárban nagyinterjút.

Bistei Judit számára jobban talán nem is alakulhatott volna a 2015-ös év. A 15 éve működő, Európa-szerte híres ExperiDance tánccsoport az évad legjobb női táncművészének választotta, majd állami kitüntetést kapott művészi és tánckari asszisztensi munkájáért. És ezzel még nem volt vége: az év végén aranyérmet nyert a WBPF világszervezet fitnesz- és testépítő világbajnokságán. De mi tesz akkor, ha a diéta miatt képtelen megtanulni egy táncelemet?

A teljes cikket itt olvashatod el!

Bistei Judit fitnesz
 

 

0 Tovább

Hatékony popsigyakorlat

Egy hatékony popsigyakorlat, amit bárhol elvégezhetsz. Nincs szükség edzőteremre hozzá. Nyomhatod a beachen nyaralás közben is akár, de még kutyasétáltatás közben is. Gazdag Adrienn WBPF Európa-bajnok fitmodel posztolta.

Gazdag Adrienn fitnesz

0 Tovább

A legfittebb diplomás

Juhász Dorottya megszerezte a diplomáját a Corvinuson.

Dorottya idén megnyerte az Ausztria Kupa abszolút bajnoki címét, a WBPF magyar bajnoksagot és az Európa-bajnokságot is a 165 centi alatti fitmodellek kategóriában. Edzője Besze Edina.

A fitmodell versenyző hihetetlenül csinos volt, amikor átvette az oklevelet.

Íme, két bizonyíték!

Juhász Dorottya fitnesz

Juhász Dorottya fitnesz

1 Tovább

Reblog