Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A nap dekoltázsa

Így néz ki a WBPF-világbajnok Nagy Bettina, amikor munkába, tehát az edzőterembe megy.fitneszA képhez csatolt egy videót is, Rihanna Work című klipjét.

0 Tovább

Örülni kell a kis sikereknek is

"Tudj örülni a kis sikereknek. Ne azt nézd milyen messze vagy még, hanem azt is, ahova már elértél" - idézte a Facebookon Müller Pétert Siska Fruzsina.

Siska Fruzsina fitnesz

A nyíregyházi szépség a 160 centiméter alatti sportmodellek egyik honi favoritja.

(Fotó: Végh Zoltán)

0 Tovább

Imádok nyáron edzeni

A Gabriela Sabatinihoz megszólalásig hasonlító Fürdős Enikő a meleg ellenére nyáron is nagyon szeret edzeni.

fitnesz

"A mai edzés is szuper volt. Imádok nyáron edzeni, sokkal jobban motivál, ilyenkor látszik igazán a kitartó téli munka eredménye. Edzésre fel! Szép hetet mindenkinek."

fitnesz

fitnesz

0 Tovább

A csodálatos női hát

Nagy Bettina, a WBPF világbajnoknője szerint a nőknek a felső test edzését sem szabad elhanyagolniuk. Hogy miért?

Nagy Bettina fitnesz

"A felsőtestünk edzése is nagyon fontos (lenne). Mi, lányok - és nők -, szeretjük és imádjuk a láb- és popsiedzést, akár heti több alkalommal is edzünk rá (a férfiakra ez már annyira nem igaz☺️) de... Nem szabad elfeledkezni, hogy van egy csodálatos hátunk, ami igen szépen mutat egy atléta trikóban nyáron (is), ha vannak rajta kis domborulatok és buckák. Javíthatunk optikailag is, a szépen megedzett hátizmainkkal és vállacskákkal, ha kicsit szélesebb a csípőnk genetikailag! Egyik kedvenc gyakorlatom - merevkaros lehúzás, amit mindig beiktatok az edzéseimbe, és a vendégeim edzésébe is. Éljen a nyár es a forróság, na meg a hátizmok."

0 Tovább

Videó a budapesti Eb legjobb nőjéről

A WBPF-Eb abszolút győztese werkvideót posztolt rajongóinak.

Farkas Gabriella a budapesti Eb-n először a Sport Physique 160-165 centi közöttiek kategóriájában lett aranyérmes, majd ő nyerte meg az összetett versenyt is, azaz ő bizonyult a női mezőnyben a bajnokok bajnokának.

Farkas Gabriella fitnesz

3 Tovább

Reblog