Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Öltözz fel, itt a hideg!

"Öltözz fel... itt a hideg!" - írta a Facebookon a WBPF vb-bronzérmes fitmodel-versenyzője, Nagy Mariann, aki, úgy tűnik, csak felül fázik. 

fitnesz Nagy Mariann

1 Tovább

A kitartásban rejlik a titok

Nemes Renáta Larissza, a WBPF Eb-bronzérmese szerint a gyengeségből is erőt lehet kovácsolni.


"Törekedj mindig jobbra, ha képes vagy teljes szívvel küzdeni egykori gyengeseségeid idővel a feledés homályába vesznek, erősségeid pedig még nagyobbá válhatnak, sőt akár a gyengeségből is erőt kovácsolhatsz, a titok csak a kitartásodban és a hitedben rejlik!" - írta az Instagramon a sportolónő, aki az idei, budapesti Eb-n a 165 centi alattiak Model Physique kategóriájában lett harmadik.

fitnesz Nemes Renáta Larissza

Fotó: Konkoly Tibor

"Kicsi a bors, de szupererős!" - írta róla tavaly decemberben a Life.hu. A teljes cikket itt olvashatod el.

0 Tovább

Alkalmatlannak tartották, világbajnok lett

Bánkuti Gabriella szerint minden ember úgy születik, hogy kap a sorstól valamit, amiben kiemelkedő lehet. Íme, a WBPF világbajnoknőjének a története!

18 éves voltam, amikor először lementem egy edzőterembe, az ottani edző azt mondta, hogy alkalmatlan vagyok a fitneszre, azt mondta, hogy genetikailag nincsenek jó adottságaim.
Bánkuti Gabriella

Fotó: Végh Zoltán

Ha akkor elhiszem neki azt amit mond, nem magamban és nem a megérzéseimben hiszek, ha nem hagyom hogy vezéreljen a belső késztetés, nem lennék most már profi naturál világbajnok, se WBPF világbajnok, se MOB által kitüntetett és sorolhatnám.

Bánkuti Gabriella

Nem adta volna a sport a barátaimat, a családomat, a munkámat, az életemet. Én hiszek abban, hogy minden ember úgy születik, hogy kap a sorstól egy valamit, amiben kiemelkedő lehet, valamit, ami lehetőséget nyújt az életében a választásra, mint, ahogy nekem is akkor választanom kellett az utat.

Bánkuti Gabriella

Lehet ez a szépség, lehet ez a kitartás, lehet ez a kreativitás stb. Magadat kell annyira megismerned, hogy tudd, miben vagy különleges, miben tudsz egyedivé fejlődni, miben tudsz kiteljesedni!
Én hittem magamban, hittem a vágyaimban, hittem, hogy képes vagyok rá. Ráálltam az útra és mentem és mentem és elbuktam és újra felálltam és eltévedtem, de visszataláltam. Hallgasd a sors szavait, vedd észre magad, vedd észre, hogy az álmaidat Te álmodod, légy más, légy az egy, légy a múlt a jelen és a jövő!

Bánkuti Gabriella

8 Tovább

Visszatér a fitneszkirálynő?

Németh Dorottya nagy munkában van, és az általa megosztott kép hashtagje ("2016autumniamcomming") alapján akár arra is lehet következtetni, hogy visszatér a színpadra.

fitnesz

"Küzdj, amíg ők alszanak. Tanulj, amíg ők buliznak. Élj úgy, ahogy ők álmodnak" - olvasható a fotó mellett.

1 Tovább

Fitmodellek a Balaton Soundon

Koloszár Enikő és Regős Lili, a WBPF kiválóságai is leugrottak a Balaton Soundra.

fitnesz Regős Lili Koloszár Enikő

Persze, aztán mások is feltűntek a fitneszsport kiválóságai közül.

0 Tovább

Reblog