Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ikerbabás, szuperszexi sportmodell

Te vagy az egyetlen, aki felelős vagy a sorsodért. Te vagy az egyetlen, aki változtathatsz. Ez kitől lenne hitelesebb üzenet, mint az ikerbabás, szuperszexi sportmodell bajnoknőtől, Koncz Brigittától?

Koncz Brigitta fitnesz

Koncz Brigitta fitnesz

Koncz Brigitta fitnesz

Koncz Brigitta fitnesz

0 Tovább

Csodálatos vidék

"Ez a hely tényleg mesésen szép!" - írja a Facebookon Horváth Judit, aki a Plitvicei Tavak Nemzeti Parkból posztolt két remek képet. A vízesések előtt, illetve egy fahídon pózoló Judit az idei budapesti WBPF-Eb-n második lett a Model Physique 165 cm alattiak kategóriájában.

Horváth Judit fitnesz

Horváth Judit fitnesz

0 Tovább

Alkosd meg önmagad!

"Az élet nem arról szól, hogy megtaláld önmagad, hanem arról, hogy megalkosd önmagad" - ezzel a George Bernard Shaw-idézettel posztolta az alábbi remek fotót Tóth Anita, a WBPF Eb-bronzérmes versenyzője.

fitnesz Tóth Anita

0 Tovább

Próbálj meg az lenni, aki lehetnél!

"Nyújtsd mindig a legtöbbet! Ne elégedj meg azzal, ami vagy! Próbálj meg az lenni, aki lehetnél!" Így motiválja magát - sikeresen - Siska Fruzsina, a WBPF sportmodell kiválósága.

Siska Fruzsina fitnesz

3 Tovább

Sportautó és bombanő

A férfiak álma egy tűzpiros cirkáló egy bombanő társaságában. Papp Melinda WBPF EB-finalista fitmodel legutóbbi fotózása ezt a témát dolgozta fel. Ti miről álmodtok?

Papp Melinda fitnesz

0 Tovább

Reblog