A testem sokkal nőiesebb lett

Bánkuti Gabriella változtatott az edzésein, és úgy érzi, hogy emiatt a kevésbé izmosabbak számára kiírt kategóriában is megállná a helyét.

"Két hónap funkcionális edzés után újra a súlyok között. A testsúlyom látványosan megváltozott. A funkcionális-girja-trx-futás-saját testsúlyos gyakorlatok hatására a testem átalakult, sokkal nőiesebb lett. A testsúlyom 55 kg-ról 52-re esett, pedig nem diétáztam szigorúan, csak odafigyeltem. A fitness physique kategóriat kifogytam, sportmodellnek jó lennék szerintem" - írta a Facebookon a WBPF világbajnoknője.

2 Tovább

Petra már alig várja a Fitparádét

Potornai Petra szívesen próbálgatja a régebbi ruháit. "Óriási nagy dobozolások közepén megtaláltam a 2011-es Fitparádéról a piros fitdress rucimat. Kíváncsian várom, hogy milyen lesz az ide bevonuló ruhánk! Október 17-én lesz a verseny, még öt hét van hátra. Addig pedig még előttem van egy jó kis költözködés. Legalább addig sem gondolok a finom ételekre."

0 Tovább

Angyal lett a magyar fitneszedzőből

A Jászberényben fitneszedzőként dolgozó Fürdős Enikő angyalnak öltözött, pedig tudja, hogy nem mindig az.

"Lányok! Lehet, néha nem vagyok veletek egy angyal az edzéseken, de higgyétek el, nektek akarok jót! Szüttyögéssel nem érünk el semmit! Fogyás szempontjából vagy izomtömegnövelésre ez egyaránt vonatkozik! Igenis kőkeményen kell minden edzést végignyomni, emelve a terhelést, természetesen az edzettségi szintjez megfelelő súlyokkal!

Lépjétek át MINDEN edzésen a komfortzónát! Mert fájdalom nélkül nincs fejlődés!"

0 Tovább

Elbűvölő bikiniben fotózták Toldi Zsuzsát

Éjjeli fotózáson vett részt Toldi Zsuzsanna profi fitneszversenyző, és már a werkfotók is lélegzetelállítóak.

"Egy újabb éjjeli fotózás Simon Évivel, kicsit álmosan, de szerintem sikerült néhány szép fotót összehozni! Képek hamarosan" - írta a Facebookon.

10 Tovább

Így kell szép popsit formálni

Kazári Mónika tavaly harmadik, idén pedig első lett a WBPF Európa-bajnokságán, így ha valaki, hát ő jól tudja, hogyan kell fejlődni. Egy videón megmutatta, hogy milyen gyakorlattal formálja a popsiját.

Popsi formálás folyamatban✌️Dorottya Németh Fitness World Champion

Posted by Mónika Kazári Fitness Modell on Tuesday, September 8, 2015

0 Tovább

Reblog