Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Czine Szilvinek áll a zászló

A fitneszcsajok között divat a családi nyaralás? Sehol egy összebújós páros kép, egyikük a mamájával Czine Szilvia pedig a tesójával piheni ki fáradalmait Görögországban. Ezt a képet posztolta a WBPF kétszeres fitnesz világbajnoka.

A fitnesz tűzrőlpattant üdvöskéje külföldön is ügyel az alakjára. Ilyen finomakat eszik a tesója társaságában.

0 Tovább

A vihar megtisztítja az életedet

Sűrű időszaka van Silye Bettinának és a testépítés magyar hangjaként ismert Vörös Zolinak. A budapesti rajongóknak rossz hír a győrieknek pedig óriási lehetőség, hogy oda helyezte át székhelyét a sportoló páros. A költözés sok feszültséggel járhatott mert a minap ezt a képet posztolta Bettina. 

Az újrakezdés kapcsán viszont bizakodóak mindketten. Végre megnyitották első közös üzletüket, ahol az egészséges életmód iránt elkötelezett vásárlóknak kínálnak új alternatívákat. 

0 Tovább

Ezt tedd, ha mélyponton vagy!

"Ennél tökéletesebben nem is lehetett volna fogalmazni. Ha mélyponton vagy, tarsd mindezeket a sorokat a szemed előtt!" - kommentálta az alábbi idézetet a WBPF fitneszversenyzője, Bán Vivien.  

Bán Vivien fitnesz

Bán Vivien fitnesz
Bán Vivien fitnesz

Bán Vivien fitnesz

0 Tovább

Bikiniben főz Nagy Bettina 

Sárga cipőben főzött Nagy Bettina a WBPF háromszoros világbajnok fittmodellje. A szexi menü: Lecsós rozmaringos marhahús sok-sok hagymával, a köret burgonya vagy rizslap. Azt nem mondhatnánk, hogy ez az étel egy afrodiziákum, de ilyen felszolgálással biztosan nagyon kevés férfi társunk utasítaná vissza. A kép Bibionéban készült. Az nem derül ki a képekről, hogy férfi kísérő van-e a fitness csapattal.

Bettina édesanyjával Koltai Gabriellával nyaral. Az érkezéskor ezt a képet posztolta az ország fitnesznagyija:

8 Tovább

Íme, az ország legfittebb ceremóniamestere

Képzeld el magadat olyannak, amilyen lenni szeretnél, és változtass! Fancsali Gergő kiposztolta pár évvel ezelőtti képét, és mellé tette a mostani fizikumát ábrázoló fotót, amely az edzőterembemben készült. Valóban látványos az átalakulás. Az egyébként esküvői ceremóniamesterként dolgozó jóképű srác nagyon sok felkérést kap mostanság. Arról, hogy van-e különbség a vőfély és a ceremóniamester között az érintettet magát kérdeztük meg.

"A vőfély népi ruhában van bottal, magyaros rigmusokban és rímekben beszél. Ha kell iszogat a násznéppel. Manapság a vidéki esküvőkön gyakoribb. A ceremóniamester az elit és modern, igényes esküvők mestere. Koordinálja az esküvőt, korrigálja a csúszást, könnyeden oldja fel az esetleges feszültséget, mert mindent annak rendel alá, hogy az ifjú pár számára örök és kellemes emlék maradjon életük nagy napja. A ceremóniamester egyetlen pillanatra sem képzelheti azt, hogy neki kéne mulatnia a násznéppel. A vőfély által szórt rímet felváltja a stand up, a bocskoros öltönyt a méretre készített öltöny eleganciája, a botot pedig a mikrofon. A két stílus nagyon messze van egymástól. Olyan mint egy gokart versenyző és egy forma1-es versenyző. Mindkettő profi abban amit csinál csak más a műfaj. Amit én csinálok az esküvőn az nem vőfélyes egyáltalán. A szerepem pedig még véletlenül sem harsány. A munkám nagyfokú odafigyelést igényel az ifjú pár és az őket ünneplő vendégek tekintetében."

Fancsali Gergő fitnesz

Fancsali Gergő fitnesz

Fancsali Gergő fitnesz

Fancsali Gergő fitnesz

Akkor...

Fancsali Gergő fitnesz

... és most

Fancsali Gergő fitnesz

2 Tovább

Reblog