Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Edzés a játszótéren

Nagy Bettina, a WBPF versenyzője a szabad levegőn is szívesen mozog, most például egy edzőparkban mutatott be néhány gyakorlatot.

fitnesz Nagy Bettina"Ne vedd túl komolyan sem az életet, sem magadat. Lehetne ez is a video címe, avagy edzés a játszótéren."

0 Tovább

Bajnok segíti a bajnokot

Bécsbe költözött Balázs Bettina athletic physique Európa-bajnok, és edzőt is váltott. Győrbe ruccant át edzeni, hogy a vb- és az Eb-aranyak számában rekorder Palecian Judit felügyeletével készüljön az őszi szezonra.

fitnesz Balázs Bettina Palecian Judit

Palecian Judit és Balázs Bettina

fitnesz Balázs Bettina Palecian Judit

0 Tovább

Megtalálni az igazit

Németh Dorottya fitneszkirálynő megtalálta élete társát.

fitnesz Németh Dorottya

"Nincs annál nagyobb ajándék az életben, mint amikor megtalálod az igazi társad. Aki mellett jobb ember leszel. Aki inspirál és támogat. Akivel őszintén meg tudsz beszélni mindent. Akinek nem félsz elmondani a legnagyobb félelmeidet, és akivel meg tudod osztani az örömödet és sikereidet. Aki megnevettet, és aki úgy szeret ahogy vagy. Nincs a világon jobb, mint őszintén szeretni és szeretve lenni!" - írta a Facebookon a WBPF világbajnoknője.

0 Tovább

Látványos fitneszmutatvány az autó tetején

"Egy kis péntek délutáni móka a Merk autókozmetikában" - írta a Facebookon Czine Szilvia, aki az autója tetején úgy állt meg, hogy csak a kezeivel támasztja magát.

Czine Szilvia fitnesz

0 Tovább

A kedvenc fenékgyakorlatom

György Kinga két gyakorlatot is megmutatott az edzőteremből. Nézzétek csak!

György Kinga fitnesz

"Ez a kis gumis, egyszerűnek tűnő gyakorlat nagyon meg tud égetni! Én még nehezítésnek használtam egy 5 kg-os súlyt 3x20 oldalanként."

"Ma az egyik kedvenc fenékgyakorlatomat végeztem - próbáljátok ki ti is! Fokozatos súlynöveléssel csináltam három körben."

1x20 -15kg
1x18 - 20kg
1x16 - 25kg

Próbáljátok ki!"

0 Tovább

Reblog