A győztesek jutalma

Ez a három szobor lesz a győztesek jutalma a 13. Fitparádé Louie Koncz Classic, FitModel World Man és a Fitmodel World Woman versenyeken.

A három korábbi győztest - Nagy Bettina, Molnár Péter, Bogár János - ábrázoló alkotást Deák László nagyváradi szobrászművész készítette és az Éremgyár sokszorosította.

0 Tovább

Csörgő Adri már nagyon várja a Fitparádét

A világbajnok Csörgő Adrienn ezúttal pontozóbíróként lesz jelen a hét végi Fitparádén. Már alig várja!"Hétvégén Fitparádé! Persze, hogy ott leszünk. Mozgalmas nap lesz, bár most nem versenyzem, pontozóbíróként fogok tevékenykedni, és a Fitmodelljeim miatt lesz izgalom bőven! Mi már nagyon várjuk, ezért ma a fitparádés trikómban edzettem, hogy még jobban ráhangolódjak a showra. Részvétel kötelező!"

0 Tovább

Ha már teljesen kivagy az edzőteremben

Bán Vivien elárulta, mit tesz, ha fogytán az ereje, de tudja, hogy a kitűzött célok miatt nem szabad feladnia. A 19 éves sportolónő jelenleg a thaiföldi WBPF-vb kvalifikációs versenyeire készül.

"A verseny közeledtével napról napra fogy az erőm, gyengébb vagyok.  Ilyenkor az a gondolat segít át, akár egy óra lépcsőzésen is, hogy ha már eddig kibírtam, eljutottam, ennyi időt és energiát belefektettem, miért is adnám fel? Én amúgy nem az a fajta típus vagyok! Mi 60 perc az eddigi időszakhoz képest? MINDIG a célodra koncentrálj, és arra, hogy megtegyél érte MINDENT! Szép napot!" - írta a Facebookon a WBPF-Eb-n aranyérmet nyert fitneszes.

0 Tovább

Győzike odavan a fitneszért

Gáspár Győző, alias Győzike 13 éve mindegyik Fitparádén ott volt, az első időkben öt éven át rendre leautózott Debrecenbe, hogy ott legyen kedvenc szabadidősportos rendezvényén. Most úgy döntött, hogy saját pólókat gyártat a Fitparádéra, vélhetően az alábbi viseletben láthatjuk majd szombaton és vasárnap a Mom Sportban.

0 Tovább

Így válhatsz kemény harcossá

Bánkuti Gabriella elárulta, hogyan lehet kemény harcossá válni."Reggeli motiváció... Engem is sokan vissza akartak tartani az utamon, a 'barátok' nem fogják érteni, hogy miért nem mész moziba velük, vagy iszod az alkoholt valamelyik szórakozóhelyen, a szülők nem fogják érteni, hogy miért nem eszel a húsvéti sonkából, és miért nem eszel süteményt, a párod nem fogja érteni, hogy miért edzel minden nap, miért vagy néha hisztis a fáradtságtól, viszont Te kemény kis harcossá fogsz alakulni az úton, csak menetelsz előre, a céljaid felé, minden gyengeség megerősít, minden leküzdött akadály még hatalmasabbá tesz! Ne térj le az útról, Te választottad, a Te utad! Járj, küzdj, harcolj. Hidd el, eljön az az idő, amikor érteni fogják, hogy azért jöttél a világra, hogy olyan különleges harcos legyél, aki leküzdi a démonokat, és végig megy a kiválasztott úton!" - írta a Facebookon a WBPF világbajnoknője.
 

 

3 Tovább

Reblog