Ne várjuk a csodát, tegyünk érte!

"Csak a gyenge emberek számítanak csodákra. Az erős emberek maguk csinálnak csodát" - ezzel a Tormay Cécile-idézettel posztolta az alábbi képet Csörgő Adrienn WBPF-világbajnoknő.

Aztán felteszi a kérdést: neked megvan már a "csodád" a következő hétre? "Ha nincs, akkor itt az ideje megtervezned! Új hét, új csodák!"

0 Tovább

Sportosan izmos popsi és láb

Silye Bettina valamire készül. Bettina fitmodellként kezdte, majd két kategóriát ugorva az athletic physique-ben versenyezte végig a tavaszi szezont.

Az ugrás talán túlzottan nagyra sikerült, mert a rendkívül esztétikus versenyző alkata inkább a sportmodell kritériáknak felel meg. Ehhez azonban az izomtömegből kevesebb is elegendő lenne. Ahogy sportkörökben mondják, a popsi és a láb is csak sportosan izmos lehet.

Az biztos, hogy ha Bettina ráérez a neki legmegfelelőbb kategória finomságaira, akkor világklasszis válhat belőle. Erre azonban önmagának nem adott túl hosszú időt, hiszen két éven belül kisbabát szeretnének a párjával, a gyúrós körökben a "testépítés hangjaként" ismert Vörös Zoltánnal.

1 Tovább

Amerikában is sikeres a volt magyar szépségkirálynő

Egyelőre megismételhetetlennek tűnő rekordot állított be - legalábbis a magyar versenyzők között - Oláh Noémi a profi bikini versenyzők között.

A korábbi szépségkirálynő és Fitparádé abszolút győztes fitneszmodell a legsikeresebb európai a profik között.

Amerikában építi a karrierjét, de Indiában is szerepelt meghívott versenyzőként.

A Team Bomshell tagjaként, szponzorált versenyzőként beutazza a világot.

Legutóbb az Oxygen magazinban szerepelt.

 

4 Tovább

Várandósan is megmutatta magát a fitneszbajnoknő

Kisbabát várva is szikrázóan gyönyörű Zsuppán Fanni, a Fitparadé Fitmodel World 2012-es abszolút bajnoka.

A gyönyörű fotókat Péter Antal készítette.

Zsuppán Fanni versenyformában:

3 Tovább

Mellékhatás? Izmos, feszes, kerek fenék

Íme, egy külső farizomgép, vagy ha úgy tetszik, tárogatás fenékre, kicsit másképp - írja Nagy Bettina, aki egy videóval szemlélteti, hogy pontosan mire gondol.


Nagy Bettina szerint ez a gép a nők kedvence. "Imádjuk csinálni, de máshogy is lehet használni ezt a gépet, nem csak a szokványos beleülök és tárogatok telefonálás vagy éppen újságolvasás közben. Próbálj minél több ismétlés számot végezni, nálam ez 30-50 belőle, 4-5 sorozatban minél nagyobb súllyal. A mellékhatása az izmos, feszes és kerek fenék lesz.


 

0 Tovább

Reblog