Bíró lett a csodaszép bajnoknőből

Czine Szilvia egyelőre visszavonult a versenyzéstől, de erre azért ne vegyünk mérget. Lévén, a kétszeres világbajnok később akár a fitlady kategóriában is kiprobálhatja önmagát, hiszen a WBPF versenyrendszerében erre a 30. és a 40. életévüket betöltött hölgyek is nevezhetnek.

Szilvia a Zimmermann Kupa arcaként volt a Szombathelyen rendezett rangos verseny sztárvendége, amelyet a legendás testépítő 67. születésnapja alkalmából rendeztek.

A versenyre Szilvia delegálta saját csapatának a gyönyörű újoncát, továbbá tesztbírókent is tevékenykedett. "Sokkal nehezebb bíráskodni, mint ahogyan azt gondoltam. Óriási terhet rótt rám a felelősség, hiszen egy-egy pont tévedés akár a helyezéseken is változtathat. Ergo, hatással lehet a versenyzők életére. Minden részletre igyekeztem figyelni, hogy precízen tudjam értékelni a versenyzők felkészültségét. A másik oldalról pedig pont ez a felelősségtudat váltott ki bennem egyfajta büszkeséget. Nagyon örülük annak, hogy hamarosan én is a köztiszteletben álló bírói grémium tagja lehetek" - mondta Czine Szilvia, aki a pontozásban legalább annyira elfáradt, mint a lányok a színpadon.

0 Tovább

38,5 fokos lázzal is mindenkit lenyűgözött

Kazári Mónika a Fitparádé kategóriagyőzelme után megszerezte a Zimmermann Kupa abszolút győzelmét is.

Elkezdődött az őszi versenyszezon a MyBody csapatánál is. A Fitparádé óriási siker volt, majd Szombathelyre utazott a csapat, ahol jocskán gyűjtöttek az érmekből. Kazári Mónika a saját kategóriája mellett minden bajnok között a legjobb lett. A győzelméről így nyilatkozott:

"A Fitparadé nagyon sokat kivett belőlem, és egy kicsit meghűltem. Zimmermann Feri bácsi versenyét azonban lázasan sem hagyhattam ki. Sportágaink egyik legmotiválóbb személyisége 65 évesen vb-ezüstöt nyert master testépítésben, most, a 67. szülinapján pedig promoterként mutatkozott be, és egy csodálatos versenyszervezésseel kápráztatta el azt a csaknem 100 versenyzőt, aki fontosnak tartotta, hogy ott legyen a Zimmermann Kupán. Én 38,5 fokos lázzal próbáltam a legjobbat kihozni magamból. Gyönyörű lányok indultak, és igéretes újoncok is felbukkantak, kicsit sem lehettem biztos a győzelmemben. Az egész versenyt áthatotta a szerető odafigyelés, reméljük, lesz még folytatás. Ráadásul Feri bácsi ismét meglepett minket, hiszen bejelentette, hogy 70 éves korában világbajnoki aranyat szeretne."
 

0 Tovább

Éremeső Szombathelyen

Csörgő Adrienn igencsak elégedetten beszélt tanítványai teljesítményéről, akik két arany és egy ezüstérmet nyertek a Zimmermann kupán. 

A WBPF Zimmermann kupa versenyén az Audrey Team CsodaBabái gyönyörű eredményeket hoztak. Kokavecz Petra (-165 cm modell physique) ezüstérmes lett. Petra félelmetes kitartással rendelkezik. Minden edzőnek ilyen versenyzőt kivánok. Alázat, fanatizmus és kitartás jellemzi. Amin kellett, javított, és ma sugárzott a színpadon. Tudom, hogy hamarosan arany lesz az az ezüst. ♥

Varga Sári a 2. versenyén learatta az aranyat -170 cm modell physique.ben. Ritka az a 21-22 éves lány manapság, aki ennyire céltudatos legyen. A Délelötti tehetségkutatón a brutál junior mezőnyben a 4. helyet csípte el, és amíg más "versenyző" ilyenkor földhöz vágja az emlékérmet nagy duzzogva (sajnos láttam már ilyet), addig ez a Kiscsaj felszívta magát a modell kategóriára, és betartva, amit tanácsoltam el is hozta az aranyat. ♥

Potornai Petrától a megszokott dögös, csajos, szexi kisugárzásra számítottam, és profin azt is prezentálta. Él a színpadon, és ez nagy szó, óriási előny. +170 cm modell physique bajnok lett. ♥
Köszönöm Nektek Lányok! 

Ezért az élményért több ezer kilométert is levezetnék, mi az a cirka 500 kilcsi. Csak így tovább ♥♥♥♥♥♥

 

0 Tovább

Látott már ennyi szép nőt egy helyen?

A Hegyvidéki Fitparádén felejthetetlen pillanat volt, amikor a fitneszverseny résztvevői együtt megjelentek a színpadon.

Fotók: Solymosi Márton (pixelmester.hu)

0 Tovább

A kis Betti és a Nagy Betti

A korábbi bajnok Nagy Bettina meghatódott, amikor meglátta, hogy róla mintázott szobrokat kapnak a Fitparádé győztesei.

"A kis Betti és a Nagy Betti:). Hatalmas meglepetésben volt részem, ugyanis, mikor kimentem a Fitparádéra, láttam, hogy én vagyok az I. hely, sok pici szoborformában megformázva, Molnár Péter es Bogár János mellett. Nagyon nagy megtiszteltetés ez nekem, és borzasztó jó érzés!

Ez az az érzés, mikor úgy érzed, minden "szenvedés" és akadály és minden apró kis bukkanó, minden megpróbáltatás, amit emiatt a sport miatt csinálsz és feladsz - MEGÉRTE! És MEGÉRI!

Ne adjátok fel az álmaitokat, bízzatok a megérzéseitekben! Kövessétek a merész és lehetetlennek tűnő elképzeléseiteket és céljaitokat, mert egyszer ha hiszel benne és teszel érte - MEGVALÓSUL!

Köszönöm Buranits Ildikó & Sebestyén Péter ezt a gyönyörű szobrot, és hogy összehoztatok megint egy egyedülálló és kimagasló színvonalú sportrendezvényt & versenyt, a Fitparadét ❤."

0 Tovább

Reblog