Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hét hónapos babás mama a fitnesz-Eb-n

Drávucz Virág Niki úgy hozott haza egy kupát a tenerifei Eb-ről, hogy közben a kisbabáját nevelte: gyereknevelés mellett, hét hónap alatt került a legjobb formájába. A Fehér Megyei Hírlap írt róla cikket.

fitnesz Drávucz-Virág Niki

fitnesz Drávucz-Virág Niki

0 Tovább

Hihetetlen átalakulás hat hét alatt

Orbán Arnold segítségével nem akármilyen átalakuláson esett át az a férfi, aki egy profi fotózásra szeretett volna elmenni hat hét elteltével. Végül persze el is ment, nem is akármilyen megjelenéssel.

fitnesz testépítés Orbán Arnold
fitnesz testépítés Orbán Arnold

0 Tovább

Nagy Bettinát lekapták bikiniben

Nagy Bettina Cipruson pihen, és egy remek fotót készítettek róla a vízparton.

fitnesz Nagy Bettina

"A víz tesztelése közben lekaptak. Jelentem: meleg, tiszta és gyönyörű! Még az egész hajamat is megúsztattam benne. Holnap már jövök is hajnalban, hogy már szerdától megtarthassam a kiméletlen, izzasztó edzéseimet" - írta a Facebookon.

fitnesz Nagy Bettina

0 Tovább

Hihetetlen átalakulás a motorbaleset után

Németh Dorottya fitneszvilágbajnok nagyon büszke arra, amikor a tanítványai - az ő segítségével - átformálják a testüket. Az alábbi fotó is önmagáért beszél.

fitnesz Németh Dorottya
"Bemutatom nektek egy újabb vendégem, Zoli fantasztikus átalakulását. Teljesen naturálisan, heti 3 súlyzós edzéssel és tiszta étkezéssel értük el ezt az eredményt. Külön büszke vagyok rá, mert 3 évvel ezelőtt motorbalesetet szenvedett, és az orvosok azt mondták neki, az sem biztos, hogy újra járni fog tudni. Rengeteg műtéten esett át, és a mai napig fáj a lába, de soha nem adta fel!" - írta Dóri a Facebookon.

0 Tovább

A csodaszép fitneszmodell Tenerifén

Besenyi Nikolett a tenerifei WBPF Eb-n szerepelt, és egy különleges videóban mutatta be, hogyan készült a versenyre, és hogy milyen élmények érték a helyszínen.

Besenyi Nikolett fitnesz

0 Tovább

Reblog