Élj úgy, ahogy neked jó!

Major Mária jól tudja, hogyan motiválja saját magát, érdemes elolvasni a jótanácsait. 
 

0 Tovább

Így érheted el az álmaidat!

Frits Patrícia szerint, ha odafigyelünk arra, hogy senki ne húzzon vissza minket, és csak a saját utunkra koncentrálunk, akkor elérhetjük az álmainkat.  

Dunavolgyi.com Photography 

Frits Patrícia fitnesz

0 Tovább

Vedd a kezedbe az irányítást!

Nagy Bettina két fantasztikus fotó mellé írt pár biztató szót és ötletet azoknak, akik nyáron szeretnének jól kinézni a strandokon. Hiszen hamarosan itt a jó idő, itt a forróság és előkerülnek a kicsi ruhák, farmersortok, szoknyák és az apró, haskivillantós pólók.

0 Tovább

Lásd meg magadban a szépet és a jót!

"A következő alkalommal, amikor belenézel a tükörbe, törölj ki a fejedből mindent, ami elsőre az eszedbe jut. Túl kövér, ...túl sápadt,.... túl öreg, ....a szemem túl kicsi, vagy az orrom túl nagy. Csak nézz a tükörbe, és lásd a valóságot! Ha kevésbé vagy kritikus magaddal, és nem mondasz magad felett ítéletet, az átalakítja az egész életedet. Lásd meg magadban a szépet és a jót!" - írta a Facebookon Koncz Brigitta egy ehhez illő fotóhoz.

És mennyire igaza van! Te mit látsz, amikor a tükörbe nézel?

0 Tovább

Kijött az edzőteremből, és szárnyakat növesztett

Debreczeni Anikóról készítettek néhány nagyszerű képet Berettyóújfalun. Az Athletic Physique-versenyzőre érdemes odafigyelni, hiszen nemzetközi szinten is egyre előkelőbb helyen végzett az elmúlt években.

0 Tovább

Reblog