Már a harmadik sportágban remekel az Eb-dobogós Sportmodel

Nagy Milán vízilabdázóként kezdte a pályafutását Szegeden, majd a WBPF-szövetség égisze alatt sorra nyerte a Sportmodel-versenyeket.

Nagy Milán WBPF fitnesz

Az utóbbi években személyi edzőként vált sikeressé. Párja, Nagy Mariann a thaiföldi vébén ezüstérmet szerzett.

Nagy Milán WBPF fitnesz

Nagy Milán WBPF fitnesz

Nagy Milán WBPF fitnesz

Nagy Milán az idén nyáron új sportágra váltott, és a masters úszók között indul. A legutóbbi versenyéről ezt írta: “Ez az úszás tényleg olyan, mint a biciklizés?!! Nemzetközi úszóversenyen 2. helyezett lettem 50 m gyorson, de így is sikerült a Magyar Bajnoki cím!"

Nagy Milán WBPF fitnesz

"7 éve úszóként 24:06-ot mentem, most úgy, hogy már több mint 4 éve egy métert se úsztam 24:32 lett az időm. Csak számít ez a +28kg!
A zsír mint tudjuk jól úszik a vízen!"

Nagy Milán WBPF fitnesz

Nagy Milán WBPF fitnesz

0 Tovább

Nem csak a fitneszben sikeres

Drávucz Niki, a fittanyuka újabb sportágban mutatta meg erejét. A Fitmodel kategóriában sikeres székesfehérvári versenyző Powerlifting versenyen szerzett 4. helyet.

0 Tovább

Megmutatta a kisfiát a fitneszkirálynő

Na végre! Németh Dorottya végre közzétett egy fotót, amelyen a kisfia - igaz, csak hátulról, de - látható. Mennyei boldogságban telnek a világbajnok anyaságának az első napjai. Erről számolt be a rajongóinak.

0 Tovább

Bombanő lett belőle a testszobrászat után

Nagy Bettina, a WBPF világbajnoka egy nem versenyző, nem sportoló vendégéből nem akármilyen formát hozott ki négy hónap alatt. El is mesélte, hogyan. 

Nagy Bettina WBPF fitnesz

"Az én munkám arról szól, hogy az emberek életet könnyedebbé tegyem, a testüket és izmaikat feszesebbé varázsoljam, hogy ezáltal a lelki egyensúly is helyre libbenjen. A két kép között eltelt idő: 4 hónap."

"Az én tippem Nektek az, hogy nincs szükség világot megváltó, messzi célokra, hanem inkább tűzz ki apró, rövid távú teljesítendő feladatokat magadnak - és így lesz mindig SIKERÉLMÉNYED! Találd meg azt az irányvonalat, ami Neked a legjobb és kövesd a terved. Állj rá az útra fejben, gondold végig, hogyan fogod véghezvinni és légy HAJTHATATLAN!"

"Barbi 26 éves, nem versenyző, és nem sportolt ezelőtt soha. A rövidtávú célja egy fotózás volt, amire a példa mutatja, sikerült jól felkészülnünk. Hallgatott rám mindenben, bízott bennem, és betartott mindent, amit tanácsoltam neki. Az első képen 57,7 kg volt —- > a másodikon már 50,3 kg. Ügyes vagy, kicsi lány!"

0 Tovább

Mit tervez a világbajnoknő?

Csörgő Adrienn versenyzőként kontinens- és világszinten is megállta a helyét. Már egy ideje nem hallottunk felőle. Azt tudjuk, hogy komoly csapatot készít az őszi szezonra, de vajon az egyéni karrierjét edzőként folytatja?

(A fotó a 2014 júniusi WBPF Grand Prix-n készült.)

0 Tovább

Reblog