Taroltak a magyarok a szlovákiai fitnesz-Eb-n - KÉPGALÉRIA

Nyolc arany-, tíz ezüst- és tizenegy bronzérmet nyertek a magyarok a WBPF nevű szervezet Szlovákiában rendezett fitnesz és testépítő Európa-bajnokságán.

Luxus körülmények között zajlott a szövetség 9. Európa-bajnoksága Somorján, ahol a helyszínt adó hotelkomplexumban olimpia minősítésű pályák is találhatók. A WBPF Hungarytól (hazai szövetség) származó információ szerint a 14 ország részvételével megrendezett Eb-re Magyarország 30 versenyzőt delegált, és a 29 dobogós helyezéssel a második legeredményesebb nemzetnek bizonyult Ukrajna mögött.

Kattintson a galériáért, sok-sok fotót nézegethet a magyarokról!

fitnesz WBPF
Fotók: Dunavölgyi Fotó

Többen több érmet is szereztek: Nagy Ágnes egy-egy aranyat nyert fitnesz, illetve sportlady, vagyis a 30 év feletti sportmodell kategóriában, bronzot pedig a senior sportmodellek között. Fejér Nikolett a junior fittmodellek között aranyat, a saját magassági kategóriájában pedig ezüstérmet nyert. Duplázott az iráni származású, de a magyar csapatot erősítő Shahab Shariati, aki egy első és egy harmadik helyezéssel zárta a versenyt. 

A további aranyérmesek: Frits Patrícia (170 cm feletti sportmodell), Gál Csilla (sportmodell), Sebestyén-Hérics Nóra (athletic phyisque +168cm) és Major Mária (40 év feletti fittmodell).

A WBPF szervezetet 2009-ben alapították, a világszövetség jelenleg 143 tagországgal rendelkezik.

fitnesz WBPF

Női Overall bajnok választás, balról jobbra haladva: 1. Nagy Ágnes, 2. Major Mária, 4. Gál Csilla, 5. Fejér Nikolett, 10. Frits Patrícia

0 Tovább

Anya és lánya a színpadon!

Igaz a mondás, hogy "nézd meg az anyját és vedd el a lányát!" Hiszen anyukaként is csodásan mutatott Kátai Brigi a Fitmodellek között Nyíregyházán a Blade Sport Kupán és a bécsi WBPF-versenyen is.


Brigi 42 éves, és tavaly a Fitparadén 3. lett a +40 éves Fitmodel kategóriában, míg idén a WBPF magyar bajnokságon a második helyen végzett.

Luca az anyukáját látta ősszel készülni, és megtetszett neki - így ez volt az első szezonja 16 évesen. :) És a juniorok közt 4. lett 11 versenyző között. Januárban kezdett készülni a Popa Team tagjaként.

0 Tovább

A legjobb testű focista

Ha a magyar focisták ilyen jó testűek lennének, biztosan több hölgy lenne kíváncsi a meccsekre.

A nagymenő csapatok nemcsak az eredményekben, játékélményben adnak többet a nézőknek, de maguk a labdarúgók is a testük fizikai fejlettségében egy másik szintet képviselnek. Hölgyeim és uraim, itt a lehetőség, hogy szavazzanak! Szívesebben néznének fitt macsókat azon a szép zöld gyepen, mint pálcikafigurákat?

fitnesz testépítés Májer Krisztián

"2010-ben kezdtem el edzeni, akkor még csak azért, hogy erősebb legyek, ne legyek ilyen vézna"

Májer Krisztián története egyszersmind a bizonyíték arra, hogy van élet a labdán túl is. A korábbi labdarúgó éppen arra készül, hogy a Men's Physique kategóriában méretessen meg. A magyar versenyzőkhöz "közelebb jött a nagy lehetőség", hiszen az októberi Fitparádén a legjobbak igazi Ifbb Pro League-kártyát szerezhetnek.

Arra pedig az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo a legjobb példa, hogy - többek között - erős izomzattal miket lehet elérni a futballban.

fitnesz testépítés Májer Krisztián

1 Tovább

Profi lett a WBPF világbajnoka

Silye Bettina az amatőr karrierét a WBPF szövetségnél sportolta végig, és lett világbajnok, most pedig megszerezte az IFBB pro státuszt.

Erről így írt a Facebookon:

fitnesz Silye Bettina

0 Tovább

Az út a lényeg!

Az osztrák bajnokságon, idén nem volt 45 év fölötti kategória, így Vinczencz Szilvia - a magasság szerint meghatározott - kategóriája legidősebb indulójaként vett részt a versenyen.

fitnesz Vinczencz Szilvia

A kiváló negyedik helyet sikerült elérnie, ám az eredménnyel elsőre nem volt felhőtletnül boldog. De aztán történt valami...fitnesz Vinczencz SzilviaKözös fotó Sinkó Zoltánnal

Most már büszkeséget érez, hogy munka és tanulás mellett is meg tudta csinálni, és úgy véli, önmagunk legyőzése a legnagyobb győzelem.

fitnesz Vinczencz SzilviaDrávucz-Virág Nikivel (b) egy korábbi versenyen

0 Tovább

Reblog