Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A kerek popsi titka

Sokan esküsznek rá, hogy a kerek popsi titka a guggolás, és nem a futás. Megkérdezhetnénk Tóth Szabinát, hogy milyen  farizomedzést ajánl!

Az Origo írta korábban:

Elképesztő fotó a szőke fitneszbombázóról

0 Tovább

Gyíklány lett a bajnoknőből

Németh Dóri elköszönt ugyan a versenyzéstől, de a színpadon roppant jól érzi magát. Újra fellépett az Anna and the Barbies koncertjén.

"Frenetikus érzés ilyen sok ember előtt fellápni. Az sem zavar, hogy a legutóbbi, az Avatar című film által inspirált maszkszerű sminkben szinte felismerni sem lehetett, mert ez az érzés még szabadabbá tett, miközben bemutattam az erre a fellépésre készített koreográfiámat. A helyzet az, hogy jó néha más bőrébe bújni" - mondta a fitness.reblog.hu-nak a WBPF világbajnoknője, aki fővárosi Barba Negrában szerepelt ismét az Anna and the Barbies koncertjén.

"Anna hozzám jár edzeni, én arra motiválom őt, hogy még csinosabb és fittebb legyen, ő pedig engem arra, hogy a legkülönfélébb módon merjem kifejezni magam. A közönség azonnal reagál, így pontosan fogom tudni, hogy megfelelő-e az irány, amerre haladok" - tette hozzá Dóri.

0 Tovább

Igyunk, mozogjunk!

"Ma se felejtsetek el mozogni és sok folyadékot inni!" - írta a Facebookon Füzi Krisztina, aki a tavalyi, indiai fitneszvébén bronzérmet nyert, és begyűjtött egy negyedik helyet is.

0 Tovább

Kézen állás sportmodell módra

Vigh Domonkos Európa-bajnok az edzőtermen kívül is kapható a sportos mutatványokra, a minap például kézen állt.

#handstand #practice #outdoors

Vigh Domonkos (@vidomi) által közzétett videó,

0 Tovább

Meghódítaná a világot a magyar szépség

Kazári Mónika tavaly harmadik, idén viszont már első lett a WBPF nevű szervezet Európa-bajnokságán a model physique kategóriában.

A sportág nagy tehetségének tartott Móninak megvolt az első tv-szereplése is, egy hosszú interjúban beszélt a sikereiről és a motivációjáról.

"Ősszel államvizsgára készültem, így nem mertem bevállalni mellette a versenyfelkészülést. Szerintem jobb is, hogy így döntöttem, hiszen az edzéseket folytattam, és így még jobb formával sikerült színpadra állni az idei tavaszi szezonban" - nyilatkozta a 24 éves sportolónő, aki idén a thaiföldi világbajnokságon is szeretne bizonyítani.

2 Tovább

Reblog