Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

38 évesen is szuperszexi

Tóth Anita bebizonyította, hogy sohasem késő változtatni az életünkön, és bármikor kitűzhetünk elsőre talán elérhetetlennek tűnő, új célokat.

"38-at töltöttem múlt héten vasárnap. Elsősorban magamnak bizonyítok, sosem voltam elégedett önmagammal. Négy éve csinálom konkrétan a testépítest - előtte spinning kangoo és mindig az aktuális divatsport -, de hamar rájöttem, ez formál a legjobban.

Békéscsabai vagyok, személyi edzőként segítem az embereket a fogyásban, formálódásban, és mellette egy rendezvényszervező irodában is dolgozom. A versenydiétát jól bírom, még így is, hogy - nyilván mást - főzök a gyermekeimre. Ők is sportolnak."

0 Tovább

Közeleg a Fitparádé

A világon egyedülállóan a színpadon, a sportcsarnokban, a szabadtéren és a medencékben lesznek két napon keresztül versenyek és programok - mi az? Hétvégén Fitparádé a Mom Sportban.

Íme, a részletes program:

0 Tovább

Megmászta a Magas-Tátrát

Papp Tibor, a WBPF Eb-negyedik sportmodell-versenyzője megmászta a Magas-Tátrát.

"Az első cél teljesítve: Magas Tátra, Ryzy csúcs 2490 m. Megtett út: 23 km. Ez a hétvége számokban. Valójában pedig egy fantasztikus nap egy óriási csapattal, egy profi túravezetővel, tele feledhetetlen élményekkel, csenddel és nyugalommal, rengeteg kőkemény akadállyal, meredek sziklafalakkal és az idővel való versenyfutással. Megcsináltuk! Következő állomás: Németország, Alpok. Már alig várom!"

 

0 Tovább

Ismét versenyez a legszexibb patikus

Újra versenyez az ország legszexisebb patikusa. Muzsik Réka Nagyváradon tért vissza.

"A szezon első versenye; iszonyúan erős nemzetközi mezőny; hatalmas kihívás; elképesztően nagy fejtörés a bíróknak; 4. hely...
Ez még csak a kezdet, innentől nincs megállás! A feladat adott!!!" - írta a gyönyörű fitneszversenyző a Facebookon.

0 Tovább

Fülledt erotika a színpadon

"Anyukámmal a Hot Men Dance show-n jártunk- mégpedig nem akármelyiken" - írja a Facebookon a WBPF világbajnoknője, Nagy Bettina.

"Ez a fiúcsapat megint egy elképesztő zenés műsort csinált, a hangulatrol nem is beszélve! Mint tudjátok, imádok táncolni, és hatalmas élmény volt igazi, jól összerakott koreográfiákat és táncot nézni. A fiúkat jól ismerem, így nem ez volt az első, sem az utolsó alkalom, hogy láthattam őket a színpadon. Köszönjük az élményt, és csajok, ezt nem szabad kihagynotok!"

Mi is az a Hot Men Dance?

Alapvetően a show tánc és modern táncok ötvözete, mely szórakoztató és erotikus táncművészettel keveredik. A show tánc a látványos jelmezbeni megjelenést biztosítja, mely adott történet alapján kerül összeállításra. Ennek a zenével, a stílussal a tartalommal, a tánc koreográfiával és a táncosokkal is mind-mind összhangban kell lennie.

A modern táncok ötvözete alatt a modern tánc által felvonultatott több előadásmód keveréke értendő, mely lehet RnB, Hip Hop, BreakDance, RobotDance, ElectricDance, egyéb koreografált stílusok. Mindezek fokozására, amiért formabontó lesz a HOT MEN DANCE tánc stílus az az, hogy a fent említett két műfaj egyedileg fejlesztett erotikus táncművészettel párosul, mely nem összekeverendő az itthon jól ismert „chippendale" kategóriával. (http://www.hotmendance.com/)
 

 

0 Tovább

Reblog