Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Már most hiányzik Thaiföld

Az Európa-bajnoki aranyérmes Kazári Mónika negyedik lett a WBPF thaiföldi világbajnokságán, ahonnan rengeteg élménnyel tért haza. Felsorolta, mi minden hiányzik neki már most a csodálatos Bangkokból.

fitnesz Kazári Mónika

"Feltöltődve, rengeteg élménnyel és pár plusz kilóval gazdagodva hazaértünk Thaiföldről. Már most hiányzik minden. Az ízek, a színek, a jó idő, a mérhetetlenül kedves emberek, akik akárhányszor mész el mellettük, mosolyogva köszönnek, a kilátás az erkélyről, a "fresh coconut juice", de még az is, hogy esténként végigpásztázzam az összes falat a kis gekkót keresve, aki még az első este rohant be a szobánkba.:)) De a sort még folytathatnám a végtelenségig" - írja a Facebookon Kazári Mónika.

fitnesz Kazári Mónika

"Most pedig visszatérés a hétköznapokba. Irány a munka, remélem, az edzettjeim is vártak már. Ami engem illet pedig még folytatódik a töltődés, de most már tiszta étkezéssel és edzéssel."

fitnesz Kazári Mónika

0 Tovább

A legszexisebb mikulás

Czine Szilvia csodás szelfijével búcsúzunk a mikulástól.

fitnesz Czine Szilvia

0 Tovább

Nem csak pocakos mikulás létezik

Czine Szilvia Fitparádé-győztes sportolónő osztotta meg az alábbi bájos képet a Facebookon.

"Ti tudtátok, hogy nem csak pocakos mikulás létezik? Csak hogy egy picit a női követőimnek is a kedvében járjak" - kommentálta a fotót, amelyen Bogár János, a WBPF világbajnok sportmodell-versenyzőjével látható.

fitnesz Czine Szilvia Bogár János

0 Tovább

Fitneszbombázók mikulásünnepe

Mikulás alkalmából pirosba öltözött néhány magyar fitneszmodell - Németh Dorottya, Egervári Katalin, Siska Fruzsina és Nemes Renáta Larissza -, a végeredmény lélegzetelállító!

fitnesz

fitnesz

fitnesz

fitnesz

fitnesz

Fotó: Tibor picture

0 Tovább

Dolls

Valami készülőben van, az biztos, hogy mi pontosan, azt egyelőre nem tudjuk. A kép mindenesetre pompás.

fitnesz

Az ExperiDance Produkció próbatermében készített fotón rajta van a WBPF két világbajnoka is: Csörgő Adrienn (hátul, középen) és Bistei Judit (alul). 

Helyszín: ExperiDance Produkció próbaterem

Photo : Laszlo Rusznak
Make up: Anita Heizer

0 Tovább

Reblog