Jó hangulatú beach party volt

Rengeteg érdeklődő, jó hangulat és kitűnő szervezés jellemezte az első MoM Sport Beach Games programjait. A budai strand megtelt, a kánikula ellenére is nagyon sokan próbálták ki magukat a Cutler Kupa fekvenyomó versenyen ahol több mint 60 versenyző regisztrált. Az Eleiko Cross Challenge egyéni és csapat kihívásait nyolcvanan teljesítették. Mediterrán hangulatban zajlott a Beach Model verseny, ahol 5 kategóriában hirdettek eredményt független bírói kar segítségével. A szurkolás mellett úszni és strandolni is lehetett, így aki nem bírta a meleget a medencében hűsölhetett. Taroltak a győriek, a női kategóriák abszolút bajnoka Kálmán Csilla a férfi kategóriáké pedig Vigh Domonkos lett.Vigh Domonkos nyerte az abszolút bajnoki címet

https://youtu.be/XPA3Pc7qzBY

0 Tovább

Nincs kifogás!

Utalt erre Csörgő Adrienn athletic physique világbajnok, amikor facebook oldalán bemutatta törékeny termetű versenyzőjét Tóth Judit Evelint. A fiatal lány kitűnően menedzseli az idejét, hiszen a munkája mellett tanul és fittmodellként is roppant eredményes. 

Szembetűnő a változás amit Evelin korábbi és a mostani képein látunk. Az egyébként operatőrként dolgozó lány a munkája és az edzések mellett tanul, mesterszakos operatőr hallgató a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. 2014-ben megnyerte az Aranyszem díjat a diplomafilmjével.  Az elmúlt egy év alatt pedig a WBPF Magyar Bajnok és Ausztria Kupa győztes címet szerzett. A tehetséges lány további álmokat dédelget, és nemzetközi sporteredményeket szeretne elérni a jövőben.

https://www.facebook.com/adrienn.a.csorgo?fref=ts

0 Tovább

Oroszlánt szelídített a szőke bajnoknő

Balázs Bettina a múlt héten aranyérmet nyert a WBPF bredai világbajnokságán, majd lazítás gyanánt ellátogatott a gyöngyösi állatkertbe.

Úgy tűnik, a bajnoknő nagyon szereti az állatokat, egy oroszlánt például megsimogatott, illetve zebrát és pónilovat is etetett.

A vb végeredménye:
Athletic Physique -165cm:
Balázs Bettina 1.
Tézsla Ágnes 2. 
Márton Klára 6.
Debreczeni Anikó 8.

 

0 Tovább

Izmot durrantottak a magyarok

Íme, egy videó arról, hogyan készültek a magyarok a bredai Európa-bajnokságon a sport physique kategória döntőjére.

A fekvőtámaszozó Zákányi Zoltán (F&M Team) ezüstérmet nyert, így nem sikerült elfoglalnia a címvédőként aranyérmet szerző Vigh Domonkos trónját.

0 Tovább

Napozz Nagy Bettinával!

Nagy Bettina hangulata ingadozó volt, de összeszedte magát, és már alig várja, hogy megmutathassa formáját a vasárnapi MOM Beach Games-en.

0 Tovább

Reblog