Extrém fotózáson két magyar szépség

Nagy Bettina ezer arcából újra megmutatott kettőt, a WBPF világbajnok versenyzője egy különleges fotózáson vett részt. Vele tartott a szintén világbajnok Csörgő Adrienn, aki ragyogó sminkben állt a fényképezőgépek elé.

"Mindjart indulok egy izgalmas és extrém fotózásra, Csörgő Adrienn baratnőmmel. És a helyszín, higgyétek el, nem az edzőterem lesz" - írta a Facebookon Betti, majd kikérte a a rajongói véleményét.

"Szerintetek melyik arc áll jobban, milyen legyek a fotózáson? Komolyabb vagy inkább kacér és nevetős?☺"

Itt pedig Csörgő Adri csodás fotói:

 

5 Tovább

Az ellenfelek nem ellenségek

Vigh Domonkos és Zákányi Zoltán a 175cm alatti sportmodell kategória hazai favoritjainak számítanak. A srácok barátok, együtt edzenek, sőt mindketten a Fitness & More-ban dolgoznak személyi edzőként. Domonkos idén másodszor védte meg az EB aranyát, Zoli mindösszesen egy ponttal maradt le tőle. Az EB után Ő volt az első, aki a kétszeres Európa-bajnoknak előszőr gratulált.

A képen balról: Vigh Domonkos, Bán Vivien és Zákányi Zoltán

0 Tovább

Regős Lili még mindig a legjobb testű nő

Plitvicében fotózott Regős Lili, ahol a korábbiaktól eltérő módon a párjával is készültek közös fotók. Mint tudjuk, Lili eddig vajmi keveset árult el a magánéletéről pedig többször állt már a bulvársajtó kereszttüzében. Ez a kapcsolat azonban komoly lehet, mert nem ez az első alkalom, hogy közös képet posztolt a világ legjobb testű nőjeként elhíresült fitmodel világbajnok aki amúgy a Miss Bikini Universe cím bírtokosa is. A párkapcsolat bizony jót tesz Lilinek, aki amint a képen az látható, csúcsformában pózolt a sziklák alatt. Hétköznaponként egy halas éttermet vezetnek párjával Attilával. A Halműhelyben roston sült halaktól a csülökig sok finomság kapható. A gyönyörű fotókat Kiss Roland készítette.

1 Tovább

A tánc az élete

Bistei Judit táncművész, az Experidance tagja. Lételeme a mozgás, a tánc és a színpad. Idén új sportágban debütált, sikert sikerre halmozott. Sportmodelként mérette meg magát, és begyűjtötte az Ausztria Kupa, a Tropical Kupa és a WBPF Európa-bajnokság sportmodel 165 cm alatti kategória aranyát. Kisugárzása varázslatos, tartása büszke és úgy pózol a színpadon, hogy magára vonzza a bírói tekintetet. Az Audrey Team újonca ősszel is folytatja. A hírek szerint fitness kategóriában is esélyes lehet, hiszen balett, tánc és akrobatikus alapokkal is rendelkezik. 

0 Tovább

Csipkényi finomság

Aki a fitnesz világában egy kicsit is benne van, az biztosan ismeri Edinát, hiszen szinte minden hazai fitnesz versenyen keményen dolgozott a versenyzők tökéletes barnításán a színfalak mögött. Több szövetségben versenyzett már, és rövid kihagyás  után idén ismét a színpadon láthattuk. Sisák Edina új szövetségnél tért vissza és roppant sikeresen  zárta az első versenyszezonját a WBPF égisze alatt rendezett versenyeken. Mi azonban új oldalát szeretnénk megmutatni blogunk olvasóinak, hiszen olyan gyönyörű fotót posztolt a minap, hogy nem kerülhette el a figyelmünket nekünk sem!

Fotó: Végh Zoltán

0 Tovább

Reblog