Feszes, szexi, karcsú

Simkó Gina és Csörgő Adrienn sikeres napon vannak túl.

 

"Köszönjük mindenkinek, aki megtisztelt minket jelenlétével és érdeklődésével a mai FitDiet - a fitnesz modell diéta" szemináriumon! Igyekeztünk minden tapasztalatunkat és tudásunkat átadni nektek. Aki nem jutott el, ne izguljon, mert nyáron megismételjük" - írta Gina a Facebookon.

Mint ígéri, a nyári programok hamarosan frissülnek a weboldalon:
www.fitmodelacademy.com

0 Tovább

Egyszerű, de nagyszerű fasírtrecept

Németh Dorottya fitneszvilágbajnok mindig odafigyel arra, hogy mit eszik, ami általában nemcsak egészséges, de finom is.

Most például fasírtot készített marhahúsból.

0 Tovább

Tuti tipp Nagy Bettinától

Adott egy tuti tippet rajongóinak Nagy Bettina. A világbajnok elárulta, hogyan lehet egészséges finomságot készíteni avokádóból.

0 Tovább

Nem fél a pofonoktól a csodaszép fitneszes

A 19 éves Lengyel Vivien tavaly fitness model kategóriában megnyerte a WBPF indiai világbajnokságát, és továbbra is keményen készül. A magyar amatőr testépítőkirály, azaz Molnár Péter párja a Facebookon írt arról, hogy mit tesz a sikerek érdekében.

0 Tovább

Túl szexisen öltözködött a gimnáziumi tanárnő

A győri Kálmán Csilla gyönyörű és okos. A fitneszversenyző második lett az igysportolunk.com szépségversenyén, és mint kiderült róla, gimnáziumi angoltanárként dolgozik és jogi egyetemre jár.

"Angolt tanítok egy győri gimnáziumban. Imádom. Mindemellett pedig jogi egyetemre járok. Jövőre, ha minden igaz, lediplomázok. Céljaim a sporttal kapcsolatban? Az idei szezonban készülünk Eb-re és a vb-re is. Ezzel szerintem mindent elárultam. Szeretnék még kicsit izmosodni is. Civilben pedig: minden álmom egy saját nyelviskola."

Az is kiderült, hogy a pici bikini soha nem zavarta. "Sőt! Fiatalabb koromban nagyon szerettem minél feltűnőbben, szexisebben öltözködni, ebből sokszor problémáim is adódtak a gimiben. Viszont mostanában inkább a visszafogottabb, de mégis szexi stílust kedvelem."

0 Tovább

Reblog