Gyíklány lett a bajnoknőből

Németh Dóri elköszönt ugyan a versenyzéstől, de a színpadon roppant jól érzi magát. Újra fellépett az Anna and the Barbies koncertjén.

"Frenetikus érzés ilyen sok ember előtt fellápni. Az sem zavar, hogy a legutóbbi, az Avatar című film által inspirált maszkszerű sminkben szinte felismerni sem lehetett, mert ez az érzés még szabadabbá tett, miközben bemutattam az erre a fellépésre készített koreográfiámat. A helyzet az, hogy jó néha más bőrébe bújni" - mondta a fitness.reblog.hu-nak a WBPF világbajnoknője, aki fővárosi Barba Negrában szerepelt ismét az Anna and the Barbies koncertjén.

"Anna hozzám jár edzeni, én arra motiválom őt, hogy még csinosabb és fittebb legyen, ő pedig engem arra, hogy a legkülönfélébb módon merjem kifejezni magam. A közönség azonnal reagál, így pontosan fogom tudni, hogy megfelelő-e az irány, amerre haladok" - tette hozzá Dóri.

0 Tovább

Igyunk, mozogjunk!

"Ma se felejtsetek el mozogni és sok folyadékot inni!" - írta a Facebookon Füzi Krisztina, aki a tavalyi, indiai fitneszvébén bronzérmet nyert, és begyűjtött egy negyedik helyet is.

0 Tovább

Kézen állás sportmodell módra

Vigh Domonkos Európa-bajnok az edzőtermen kívül is kapható a sportos mutatványokra, a minap például kézen állt.

#handstand #practice #outdoors

Vigh Domonkos (@vidomi) által közzétett videó,

0 Tovább

Meghódítaná a világot a magyar szépség

Kazári Mónika tavaly harmadik, idén viszont már első lett a WBPF nevű szervezet Európa-bajnokságán a model physique kategóriában.

A sportág nagy tehetségének tartott Móninak megvolt az első tv-szereplése is, egy hosszú interjúban beszélt a sikereiről és a motivációjáról.

"Ősszel államvizsgára készültem, így nem mertem bevállalni mellette a versenyfelkészülést. Szerintem jobb is, hogy így döntöttem, hiszen az edzéseket folytattam, és így még jobb formával sikerült színpadra állni az idei tavaszi szezonban" - nyilatkozta a 24 éves sportolónő, aki idén a thaiföldi világbajnokságon is szeretne bizonyítani.

2 Tovább

Kevesen tudják, valójában ki vagy

"Mindenki úgy lát, ahogy kinézel, de csak kevesen tudják, valójában ki vagy" - írta a Facebookon az alábbi képhez Nagy Mariann.

A fitnesz világába másfél éve csöppent. A tavaly őszi versenyszezonra 4 hónap alatt készült fel.

Eredményei:
- Kriko Kupa tehetségkutató 4.hely
- Magyar Bajnokság 3.hely
- Fitparadé over 30 2.hely
- Miss Suncity kupa 2.hely

Idén:
- a komáromi Tropical Kupán 2.
- a székesfehérvári magyar bajnokságon 6. helyezett

"Következő célom az őszi versenyszezon, ahol remélem, egy még jobb formával állhatok színpadra" - mondta Nagy Mariann, aki korábban tíz évig versenytáncolt.

Párja Nagy Milán, a WBPF Eb-ezüstérmes sport physique-versenyzője.

Egy kép arról, amikor színpadon van:

0 Tovább

Reblog