Szabó Győző befeszített

Szabó Győző testépítők társaságában pózolt a Hot című magazinban. 

"33 évesen, 3 versenyszezon után ezt is megéltem: benne vagyok az újságban, ráadásul egy kiváló színész - Szabó Győző mellett" - írta a Facebookon Papp Tibi sportmodell, aki az idei WBPF Európa-bajnokságon negyedik lett.

0 Tovább

Kiderült a kockás has titka

Bánkuti Gabriella részletekbe menően elárulta, hogy miért kockás a hasa. A WBPF világbajnoka (athletic physique kategória) kapott egy levelet, amelyben egy 20 éves fiú arra kéri, mondja el neki, hogy miért jobb a hasizma, mint neki.

1 Tovább

Egy világbajnoknő reggelije

Lengyel Vivien, a WBPF nevű szervezet világbajnoknője egy diétás sütireceptet posztol a Facebookon.

Hozzávalók: -300ml tojásfehérjelé
- 2 ek.zabpehely
- 2 adag csokis fehérjepor
- 100ml mandulatej
- pici édesítő
- áfonya
- mandulareszelék

A hozzávalókat összekevertem, áfonyát raktam bele, és a tetejére mandulareszeléket szórtam. Kókuszolajjal kikent tepsiben 180 fokon, 20 percig sütöttem˘. Abszolút diétás. Próbáljátok ki!

0 Tovább

Így lazulnak a sportmodellek

Vigh Domonkos és Bogár János Európa- és világbajnok sport physique-versenyzők pihentek egyet a Mom Sport kültéri uszodája mellett.

"Egy kis relax" - feeling cool with Bogár János at Mom Sport, írta a Facebookon a WBPF Eb-aranyérmese, Vigh Domonkos.

0 Tovább

Mindig előre nézz!

Silye Bettina szerint nincs rossz döntés, viszont nem szabad hátranézni, csak előre. A sportolónő a Facebookon írta a következőket!

"Minden, ami van, lehetett volna másképp. Miért ne? Minden útelágazásnál mehetek jobbra is, balra is. Ha jobbra megyek, mehettem volna balra, ha balra megyek, mehettem volna jobbra. Na és? Nincsen helyes út, bármerre is megyek, bajba kerülhetek, akadályokba ütközhetek. Csak önmagamat szomorítanám ok nélkül, ha azt képzelném, amikor baj történik, miután jobbra mentem, hogy jaj, balra kellett volna mennem! Mivel az időt nem lehet hátramenetbe kapcsolni, sohasem fog kiderülni, mi történt volna, ha balra mentem volna. Nincs rossz döntés. De újra és újra kell dönteni, nem szabad hátranézni, mindig csak előre haladunk."


0 Tovább

Reblog