Így száradunk mi

"Így száradunk mi, én és a hasizmom" - írta a Facebookon Simkó Georgina, aki magasra tette a lécet saját maga számára, hiszen tavaly megnyerte a WBPF világbajnokságát Mumbaiban.

1 Tovább

Nem a barátnőm, az édesanyám

"Fiacskám elballagott a középsuliból" - tudatta ismerőseivel és rajongóival Mészáros Mónika.

A 40 éves fitneszes - aki tavaly bronzérmet nyert a WBPF koszovói fitnesz-Eb-jén - újra edzőterembe jár, úgy, hogy közben igyekszik legyőzni komoly betegségét.

0 Tovább

Így bokszol Csörgő Adrienn

Csörgő Adrienn athletic physique-világbajnok feltöltött egy nagyszerű videót arról, hogy mennyire kemény fából faragták.

0 Tovább

Feketén-fehéren gyönyörű

"A győzni akarás mit sem ér, ha nincs meg az akaraterőnk a felkészüléshez" - írta a Facebookon Czine Szilvia, és csatolt mellé egy elképesztő fotót.

0 Tovább

Látott már ilyen szép női hátat?

Horváth Victoria megmutatta, hogy 2012 óta hogyan változott a hátformája. Az F&M fitness and more-ban személyi edzőként dolgozó fitneszversenyző egy idézetet is mellékelt a rendkívül motiváló fotó mellé.

 

"Az életben semmit sem adnak ingyen. Meg kell küzdened mindenért. Nem vártam, hogy csak úgy nekem adják, munkával akarom kiérdemelni. Úgy hiszem bárki képes elérni céljait, ha keményen megdolgozik érte" - Kai Greene

Íme, Horváth Victoria hát evulóciója 2012-től 2015-ig:


2 Tovább

Reblog