Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Regős Lili túl a bikinifordulón

Regős Lili hihetetlen fotókat és videókat küld a Tropic Beauty Las Vegas-i világdöntőjéről.

fitnesz Regős Lili

"Jelentem, túl vagyok a verseny legfontosabb részén, a bikinifordulón, eszméletlen volt a hangulat, a szervezés pedig percre pontosan és hibátlanul zajlott! Holnap lesz eredményhírdetés, köszönöm mindenkinek, aki szorított értem, ezzel a videóval köszönök el, holnap jelentkezem! Millió puszi Nektek" - írta Lili.


Persze, a videón kívül rengeteg fotót is megosztott a bikinis szépségversenyről.

fitnesz Regős Lili

0 Tovább

Eszméletlen fotók a latinos szépségről

Elkezdődött a tavaszi szezon a fitneszsportban, és egyre izgalmasabb fotók látnak napvilágot. Óriási átalakuláson ment keresztül a szentesi Cservenák Alexandra, aki tavaly ősszel azon gondolkodott, hogy abbahagyja a versenyzést.

Cservenák Alexandra fitnesz

Szemmel láthatóan jót tett neki az edzőváltás, hiszen Kristó Endre mellett érte el ezt a csodálatos fizikumot. A hódmezővásárhelyi mester edzőterméből vált ismertté az ország legszexisebb patikusa, Muzsik Réka is, aki szintén szentesi.

Cservenák Alexandra fitnesz

A latinos szépségű Cservenák Alexandra a nyíregyházi Eb-kvalifikáció után a WBPF Európa-bajnokságán fog indulni, ami május utolsó hétvégéjén a budai Mom Sportban a ketnapos Sportfest főeseménye lesz. Érdemes kilátogatni az erő- és edzőtermi sportok, valamint a küzdősportok szerelmeseinek.

Cservenák Alexandra fitnesz

"Egy eszméletlen fotózáson vehettem részt, íme, egy kis ízelítő!" - írta a Facebookon Cservenák Alexandra, aki ma ünnepli a születésnapját. 
 

Cservenák Alexandra fitnesz

Cservenák Alexandra fitnesz

Cservenák Alexandra fitnesz

0 Tovább

Lájkold a csodaszép Regős Lilit!

A Las Vegas-i Tropic Beauty-versenyre 87 lányt hívtak meg, a többségét Amerikából. A regisztráció már lezajlott, és rendkívül precíz időbeosztás mellett egész nap programok vannak - főleg fotózások és próbák.

Számítanak a lájkok a képek alatt, és az amerikai lányoknak az időeltolódás miatt kedvezőbb helyzetük van, hiszen míg mi itthon édesdeden szundikálunk, amikor kint, napközben felkerülnek a képek. Szóval, lájkra fel, segítsük Lilit sok-sok kattintással!

0 Tovább

Fitneszes trükk a kávézóban

Nagy Bettina szerint arra is van megoldás, ha valaki versenydiétában be szeretne ülni valahova. Persze, kell hozzá egy kis trükk is, hogy élvezetes legyen a finomság elfogyasztása.

fitnesz Nagy Bettina

"Diétában hová is üljek be, amikor jó az idő, és mit is tudok enni és inni? Örök kérdés - nagy dilemma :)) Versenydiétában az utolsó három hétben hosszú kávé tej-cukor-édesítő nélkül - de még szerencse, hogy volt nálam egy adag vaníliás fehérje, így az étterem kellős közepén kivettem a kis táskámból. Tipikus testépítő. Sütkérezve a napfényben az új napszemüvegemben."

 

0 Tovább

Audrey hasprogramja

Csörgő Adrienn, a WBPF világbajnoknője nem kedveli a hasazást, de ha úgy érzi, hogy muszáj, akkor nagyon odateszi magát. Meg is mutatja, hogyan!

fitnesz Csörgő Adrienn

"Bevallom, gyűlölöm a hasazást, inkább ezerszer egy brutál lábnap. Viszont, hogy motivaljam magam, és remélem, Titeket is, ma feltöltöm az 'Audrey-hasprogramomat", amit akkor szoktam bevetni, ha szét akarom 'égetni' a hasizmaim.

1. hasprés
2.3. Talaj fölött megemelt lábbal hasprés
4. megemelt hajlított lábbal hasprés
5.6. Talaj fölött megemelt láb és hasprés
7. magasban a láb és hasprés
8.9. talaj fölött megtartott láb és hasprés
10. ollózás és ellentétes könyök térdhez hasprés
11. lábemelés
10-15-ös ismétlésekkel gyilkos tud lenni, amire figyeljetek, hogy amikor a lábat tartani kell talaj fölött, a derék le legyen szorítva. Akkor hajrá!"


 

0 Tovább

Reblog