Elindult Magyarország legátfogóbb és leggyorsabban frissülő interaktív edzőterem-keresője, a Fitadvisor.

Az oldal megálmodóinak célja egy olyan egyedi felület létrehozása volt, ahol a felhasználók értékelhetik a sportlétesítményeket, megoszthatják tapasztalataikat, mindig friss és valósághű információt biztosítva azoknak, akik sportra szánják el magukat, esetleg edzésmódot, edzőtermet szeretnének váltani. Az osztályzatok, kommentek nagy segítséget nyújthatnak a sportlétesítmények üzemeltetőinek is, mert a Fitadvisor segítségével folyamatos visszajelzést kapnak a felhasználóktól mind a hiányosságokkal, mind az előnyökkel kapcsolatban.

fitnesz

Az oldalra Facebook-profillal, valamint email-címmel is be lehet jelentkezni, így az is megfogalmazhatja kritikáját, aki inkognitóban szeretne maradni. Az oldal megalkotói formabontóan szeretnének hidat teremteni a felhasználók és a létesítmények üzemeltetői között, ezért egyedülállóan, szerkesztési lehetőséget biztosítanak a sportközpontok üzemeltetőinek.

A felhasználók ezáltal első kézből értesülhetnek többek között az órarend változásáról. Az ötletgazdák elmondása szerint február végére elkészül a kereső mobil applikációja is. Abban bíznak, hogy a Fitadvisor segítségével emelkedik a edzőtermek színvonala és a mozgás az emberek életének szerves részévé válik.

fitnesz