Németh Dóri fitneszvilágbajnok elárulta, hogy pár egyszerű szabály betartásával, önsanyargatás nélkül hogyan kerülhetünk jó formába a következő strandszezonra.

Tudom, tudom, rossz fej vagyok, amiért azt mondom, itt a nyár vége, jön a hideg, a nagy pulcsik és kabátok időszaka, amikor "senkit" nem érdekel, hogy néz ki...

De mi lenne, ha ebben az évben másképp csinálnánk? Kilenc hónapunk van a következő nyárig, fesztiválokig, nyaralásig, a forrónacikig és a rémisztő bikinikig!:)

Ez idő alatt bármire képesek vagyunk!

Tehát: 

1. Végérvényesen felejtsük el az őnsanyargatást, pár száz kalóriás, natur csirkés-salátás baromságokat, és kezdjünk el NAPI 5x, VÁLTOZATOSAN, FEHÉRJÉBEN, SZÉNHIDRÁTOKBAN-ROSTOKBAN gazdag ételeket fogyasztani, és a zsírt se mellőzzük.

2. Az 1. es a 3. étkezéshez együnk szénhidrátot es zsírokat, gyümölcsöket, és minden olyat, amit eddig "bűnösnek" találtunk. Pl.: zabpehely, mandula, avokádó, bogyós gyümölcsök, ananász, aszalt gyümölcsök, édesburgonya, basmati rizs, stb.

3. A 4-5 étkezésünk leginkább fehérjéből es zöldségből álljon, lehet halakat, vörös húsokat, csirke-/pulykamellet, rákot enni - salátákkal, grillezett zöldségekkel.

4. Lefekvés előtt együnk zsírt!:) 20 gr mandula, vagy egy teáskanál mogyoróvaj tökéletes lesz.:)

5. Napi 2,5 gr /testsúly kg fehérjét együnk! Tojásfehérje, húsok, halak es táplálékkiegészítők formájában 

6. Nem kell elfelejteni a lecsót, a paprikás csirkét, legyetek kreatívak, főzzetek es fűszerezzetek változatosan.

7. Lúgosítsatok! Minden reggel éhgyomorra igyatok meg 3 dl csapmeleg vizet, amibe belecsavartok egy egész citromot.

8. Sport-sport-sport! Zsírt egetni aerob edzessel lehet a legkönnyebben, de ehhez bizony minimum 40 percig nem szabad feladnunk! Mindegy, mit csinálunk - kocogás, gyors séta, taposás, bicaj -, a lényeg, hogy a pulzusunk zsírégető tartományban legyen.

9. Legyetek türelmesek. Május a cél, nem december. A fokozatosság elvét betartva haladjunk, és folyamatosan nehezítsük az edzésterveket, és változtassunk picit az étrenden, mert nagyon hamar hozzaszokik a szervezet ugyanahhoz a terheléshez.

10. Jelentkezz valamelyik online távedzéses programomra (www.nemethdorottyafitness.hu), vagy gyere el hozzank a Mybodyba, és tuti, hogy jövő nyáron büszkén fogsz a strandon sétálni!:)