Nagyon érdekes véleményt posztolt a Facebookon Csörgő Adrienn WBPF-világbajnok arról, hogy milyen népbutítással próbálnak eladni olyan termékeket, amelyekkel a nők szebbnek látszanak, de valójában nem lesznek szebbek. Elmondja, melyik az az út, amellyel valóban sikert lehet elérni.

 

"Egy kicsit kényes témát fogok kivesézni. Előre szeretném leszögezni, hogy senkire nem célozgatok a témával, csupán általánosság! Ma reggel takarítás közben a háttérben valami teleshop-reklámban, ultraszexi legginset próbáltak rásózni (és valljuk be, valakire sikerül is ) a nézőkre, olyan dumával, hogy ' eltakarja a narancsbőrt, karcsúbbnak MUTATUNK benne, és szexisebbek lehetünk!'Az első gondolatom az volt, hogy ok, ez mind szép, de mi van, ha lekerül a ruha????? Vagy nyáron is abban a naciban fogunk rohangálni? Strandra menni??? Vagy épp a párunk előtt is azt fogjuk hordani, intim helyzetben? Akkora népbutítás kb., mint a csokifogyókúra!!!! Vicc!!!"

Audrey felteszi a kérdést: miért eltakarni, miért nem eltűntetni kell a narancsbőrt? És miért csak karcsúbbnak tűnjünk, miért ne legyünk karcsúak? 

"Egy válasz van rá: MERT EGYSZERŰBB ELTAKARNI. VAGYIS KISKAPU!!! KEVESEBB NŐ (ÉS FÉRFI) VAN, AKI VÉRT IZZADVA, KŐKEMÉNYEN, HÓNAPOKON ÁT KÜZD A KITŰZÖTT CÉLÉRT, ÁLOMALAKÉRT, MINT AZOK, AKIK ELTAKARJÁK, ÉS KIFOGÁSOK MÖGÉ BÚJNAK, VAGY ÉPP MEGVESZIK A MÉREGDRÁGA KAMUCUCCOKAT, AMIVEL MAJD SZEXISEBBNEK 'TŰNNEK'! Igen ám, de kíméletlenül jön a strandszezon, és az a bizonyos ruha lekerül, kíméletlenül felfedve a valóságot, azt a testet, amiért a télen küzdöttünk (vagy nem), kardióztunk, edzettünk, cellulitmasszázsra jártunk vagy épp kőkeményen diétáztunk. 

Persze, ilyenkor megkapom, hogy 'neked könnyű'!' Nem, rohadtul nem könnyű, de ezt már egy előző posztomban kiveséztem. Hetente nem egy olyan hölgy, lány, férfi keres meg, akik kitűzik a célt, elmagyarázom nekik a diéta miértjét, azt, hogy nincs kifogás, nincs kiskapu, stb., majd eltelik pár nap, és jönnek a levelek: 'Eszem egy kis 'ápdéjt' kakaóscsigát, de hiszen csak édesítős' vagy 'a csirke helyett csirkemellsonkát ettem, ugye az is jó?' És mit ad Istenke, olyan kiskapukat találnak, amivel meggyőzik saját magukat is, hogy egészséges, diétás, fitt életmódot folytatnak, és így is elfogják érni a kívánt célt, vagyis az álomtestet! El kell keserítsem az így gondolkodókat: NINCS KISKAPU! Amíg bele belecsalunk, amíg csak egy falat édesítővel telenyomott fagyit elnyalunk és letérünk arról az útról, ami a teljesen tiszta diétát jelenti, addig az álomalakot is felejtsük el!!!!!! Amíg nem tisztítjuk ki teljesen a sok felesleges szeméttől a testünket, szervezetünket, addig az újabb és újabb bevitt 'majdnem egészséges' kaja újra és újra feltölti a 'szemét raktárakat!"

"Nem hiszek a különböző E-vel telenyomott divatdiétás cuccokban, glutén, tojás, laktózmentes stb. műanyag kajákban. Ilyen olyan fagyi, "de hisz nincs benne semmi, cukor, tejcukor, édesítő, glutén", ok, akkor felteszem a kérdést: MI VAN BENNE???

Pont elég, ha sajnos a télen megvásárolt zöldség, vagy hús sem a régi már, miért mérgezzem magam még plusz műanyaggal???

Én nem, köszönöm!! És miért vagyok ellene ennyire???? Mert tapasztalat, hogy egyetlen egy diéta pucol le úgy, zsírmentesíti le a testet, tűnteti el a naracsbőrt, az pedig a kőkemény versenydiéta, megfelelő arányokban bevitt zsír-fehérje-szénhidrát és megfelelő mennyiségű folyadék! Vagyis csirke, hal, rizs, zöldség, ásványvíz! Itt nincsenek édesítős kaják, nincs népbutítás, ebben a diétában az eredmények beszélnek. A döntés pedig rajtunk múlik! Vagy 'rááldozunk' 3-4-5-6 hetet arra, ami jó pár fitneszmodell-, fitneszversenyzőnek bevált, vagy hitegetjük magunkat, kiskapukat keresve, népbutításnak engedve, és verhetjük a fejünket a falba, hogy megint gyengék voltunk elkezdeni és végigcsinálni!!!

Én köszönöm, maradok az elsőnél, és remélem Ti is!"