Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Testépítés és nőiesség

Besze Edina azt a kérdést feszegeti, mennyire fér meg egymás mellett a testépítés és a nőiesség. Szerinte nem kell attól félni, hogy az izom túl könnyen fog jönni.

fitnesz testépítés Besze Edina

"Lehet hosszú hajad, műkörmöd, viselhetsz szoknyát, magassarkú cipőt - nem (csak) ettől leszel nőies. Hanem attól, hogy te magad mennyire szeretsz nő lenni, nőként viselkedni, nőként élni a világban. (...) Meg lehet találni az arany középutat a súlyzós edzés és a nőiesség megtartása között."

Érdemes elolvasni az egész posztot!

fitnesz testépítés Besze Edina

0 Tovább

Bajnok lett a fizikatanár

Vavika Péter abszolút bajnoki címet szerzett Hódmezővásárhelyen, mégis úgy érzi, nem az a fontos, hogy hányadik helyen végzett.

Vavika Péter testépítés fitnesz

0 Tovább

A magyar Schwarzeneggert hidegen hagyja, ha megbámulják a strandon

Molnár Péter nem szeretne profi testépítő lenni, hiszen - mint azt a DIGI Sport híradójának elmondta – a világ egyik legjobb amatőr versenyzőjeként jobban keres, mint a profik 90 százaléka. A Hegyvidéki Fitparádén 10 ezer dollárt kasszírozott.

"Amikor elkezdtem a sportot, nagyon vékony voltam, és az edzőterembe járó idősebbek úgy hívtak, az volt a becenevem, hogy Szúnyog" - mesélte a Sport 24-nek Molnár Péter.

Szúnyogból sokszoros amatőr világbajnok lett, a sajtó pedig a magyar Schwarzeneggerként emlegeti Molnár Pétert, aki világszerte az egyik legismertebb magyar testépítőnek számít. A Hegyvidéki Fitparádén a negyedik győzelmét is begyűjtötte, sikerével - nem mellesleg - az itthon igencsak busás pénzdíjnak számító 10 ezer dollárral gazdagodott. 

fitnesz testépítés Molnár Péter

"Egy olyan díjazás lett feldobva, ami - ebben a sportban - európai szinten is kimagasló. Ez nekem hatalmas öröm volt, mert egyrészt nem kell elhagynom az országhatárt, és kényelmi pozícióból tudok versenyezni, másrészt a hazai közönségnek is tudtam mutatni valamit abból, amit általában külföldön szoktam produkálni" - mondta Molnár Péter.

A pénz mellett az sem mellékes, hogy a férfi kategória-győztesek egy Molnár Pétert ábrázoló szobrot kaptak. "Nagyon nagy megtiszteltetés számomra, hogy a szervezők úgy vélték, a külsőm érdemes arra, hogy egy bajnoki szobrot rólam mintázzanak meg."

A 35 éves sportoló amatőrként szinte már mindent megnyert, a profi testépítés azonban nem vonzza. "Ebben a sportban a profi karrier nem feltétlenül ugyanazt jelenti, mint a legtöbb sportban, hogy csak a sport köré építi az életét valaki. Szerintem a legjobb amatőrök között vagyok, és így a profik 90 százalékánál jobban tudok keresni, csak kicsit többet kell menni a pénz után."

Ezt ő meg is teszi, az elmúlt hétvégén - elképesztő módon - három versenyen is részt vett: előbb Kuvaitban, majd Magyarországon, aztán Birminghamben. Nem csoda, hogy kimerültnek érzi magát. "Nem is nagyon tudtam kipihenni magam a versenyek között, mert egyből repülőút követte a repülőutat. Van még pár napom, hogy összeszedjem magam, mert hétvégén is lesz két versenyem: egy Angliában, egy pedig Olaszországban."

Sokan azért kezdenek el edzőterembe járni, hogy a strandon jól mutassanak. Molnár Péter nem ez a kategória. "Nekem az a lényeg, hogy a színpadon hogy nézek ki. Az, hogy a strandon hogy nézek ki, az teljesen hétköznapi dolog. Volt már, hogy megjegyezték: ’ez a Molnár Péter? Komolyabb vagyok nála.’  Nekem a színpadon kell komolynak lennem, a strandra én szórakozni, kikapcsolódni megyek. Ha valakit ez zavar, tetszik neki, nem tetszik neki, ez az ő dolga - én teljesen elhidegülök ettől, észre sem veszem." 

1 Tovább

Budapesten dedikál az Arnold Classic magyar második helyezettje

A legeredményesebb magyar Ifbb Pro Physique-versenyző, aki második helyezést ért el az Arnold Classicon. Balogh Robin vasárnap 12-13 óra között dedikál a Fitparádé expóján, a MOM Sportban. 

Balogh Robin fitnesz testépítés

0 Tovább

Hihetetlen átalakulás hat hét alatt

Orbán Arnold segítségével nem akármilyen átalakuláson esett át az a férfi, aki egy profi fotózásra szeretett volna elmenni hat hét elteltével. Végül persze el is ment, nem is akármilyen megjelenéssel.

fitnesz testépítés Orbán Arnold
fitnesz testépítés Orbán Arnold

0 Tovább

Reblog